Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu, schimbare NEASTEPTATA de look. Asa iti sta cel mai bine

Mihaela Radulescu a renuntat la blond pentru o culoare potrivita pentru aceasta iarna.

Pentru preselectiile Romanii au Talent, Mihaela Radulescu a hotarat sa isi faca o schimbare de look; un capitol nou in viata sa necesita o coafura noua. Aceasta a hotarat sa treaca la blond; si a stat cateva saptamani cu aceasta nuanta.

Asa arata Mihaela blonda

Desi ii statea chiar foarte bine, vedeta nu se simtea deloc confortabil si de aceea a decis sa isi schimbe din nou look-ul. Asa cum era de asteptat, Mihaela a ales nuanta ei naturala. Recent, ea a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie cu ea bruneta.

Este vorba despre un selfie, in care fosta iubita a lui Dani Otil se lauda cu abdomenul de fier. Aceasta marturiseste pentru fanele sale ca antrenamentul de weekend este unul mai complicat si mai lung decat cel din timpul saptamanii. Motivul? Ai mai mult timp liber de care trebuie sa profiti:

"Programul meu de sport de week end e mai intens decat cel zilnic - 4 serii de cate 25 de abdomene, 2 gantere de cate 3kg fiecare pentru brate, genoflexiuni, stretching si alte exercitii pentru mentinerea mobilitatii si o alergare de 30 de minute, mai pe seara. Home alone, de-aia....selfie:)))

Citește și:

Poate luati ideea drept buna si o aplicati cu aceeasi constiinciozitate cu care o fac si eu. Va alegeti si cu o silueta corecta, dar si cu o stare de spirit excelenta, parol ! Si, da, am revenit la culoarea naturala de par, simteam io ca ceva nu e in regula:))))" - este mesajul care insoteste imaginea.

Fanii sunt incantati de faptul ca Mihaela a renuntat la blond; in comentariile postate la poza ei, acestia ii spun ca asa ii sta cel mai bine.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.