Setari Cookie-uri

Foto: Angelina Jolie, o doamna in toata regula... dar cu fata distrusa din cauza operatiilor estetice

Angelina Jolie a recurs din nou la operatiile estetice pentru aceasta perioada. Actrita are o serie de aparitii pe covorul rosu si vrea sa arate impecabil.

Angelina Jolie a lansat recent noul sau film, Unbroken. Vedeta trebuie sa participe la lansarile oficiale din lumea intreaga; si pentru ca vrea ca fiecare aparitie sa fie una demna de o doamna, actrita a apelat din nou la diverse interventii de infrumusetare pentru a scapa de ridurile din zona ochilor.

Recent, Angelina a venit la premiera Unbroken, in Marea Britanie. Proaspata sotie a lui Brad Pitt a purtat o tinuta all white, care se potrivea de minune siluetei sale de fotomodel. Imaginile cu ea fac inconjurul lumii, si nu datorita rochitei superbe pe care a purtat-o, ci din cauza fetei aproape "impietrite".

Se pare ca Angie ar fi recurs la cateva "trucuri" speciale pentru intinerirea tenului.

In urma cu putin timp, Angelina Jolie a declarat ca doreste sa renunte la cariera de actrita. Urmatorul film in care o vom vedea jucand va fi By The Sea, in care va aparea alaturi de partenerul sau de viata si, mai nou, sotul sau, Brad Pitt. Ultimul film in care va juca va fi Cleopatra, actrita avand rolul principal.

Citește și:

Chiar daca nu o vom mai vedea pe micile ecrane, vom avea posibilitatea de a ii viziona filmele deoarece, potrivit propriilor declaratii, aceasta vrea sa fie regizor de film:

"Nu m-am simtit niciodata confortabil ca actrita, nu mi-a placut sa fiu in fata camerei de filmat" - a declarat Angelina Jolie.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.