Setari Cookie-uri

Foto: Photoshop, pana cand?! Madonna, ca la 20 de ani in campania Versace. Cum arata in realitate?

Vei avea un soc cand vei vedea cum arata in realitate, fara Photoshop si alte trucuri de intinerire.

Madonna este pentru a patra oara imaginea casei Versace. Cantareata, in varsta de 56 de ani, a realizat pictorialul in New York;

Pagina oficiala de Facebook Official Versace a postat imagini cu aceasta campanie. Madonna poarta tinute din noua colectie, lansata recent.

"Este intotdeauna o onoare pentru mine sa fiu imbracata din cap pana-n picioare de Versace. Donatella a creat o colectie extraordinara, in care a pus multa pasiune." - scrie Madonna, in anuntul oficial.

"Madonna este una dintre cele mai mari legende ale brandului Versace. Sunt extrem de fericita ca buna mea prietena, care este in acelasi timp cea mai percutanta si mai influenta artista din lume, a fost aleasa in calitate de imagine oficiala a casei Versace pentru acest an." - spune Donatella Versace.

foto: Facebook

Diferenta dintre realitate si aceste imagini este ca de la cer la pamant... sau si mai mare. Daca pe covorul rosu Madonna se afiseaza cu un ten imbatranit (este si normal, are 56 de ani), umflat din cauza botoxului si altor substante injectate in abundenta, iata ca in imaginile de promovare a colectiei, aceasta arata impecabil.

Citește și:

Oare ea se simte bine cand se uita la aceste poze din campanie?

Asa arata Madonna in realitate

foto Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.