Setari Cookie-uri

Video: Alex Velea, declaratie de dragoste pentru Antonia in noul videoclip

Alex Velea si cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Antonia in videoclipul Defectul tau sunt eu.

comunicat de presa:

Toti cautam iubirea, dar putini dintre noi gasesc acea dragoste absoluta, neconditionata, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiti. Eu sunt unul dintre norocosii care au gasit-o si vreau sa o impartasesc cu toata lumea. <<Defectul tau sunt eu>> este povestea mea, spusa in cel mai simplu si mai sincer mod: prin muzica”, spune Alex Velea.

Dupa succesul extraordinar al piesei „Din vina ta”, Alex Velea revine astazi cu un single la fel de sensibil: „Defectul tau sunt eu”. Piesa ne dezvaluie un artist matur, care isi asuma si isi marturiseste deschis sentimentele. Avem parte de o noua poveste, de aceasta data nu a unei despartiri, ci a unei mari iubiri.

Artistul, care este si autorul versurilor, foloseste un joc de cuvinte intr-o declaratie de dragoste unica pentru acea persoana speciala din viata sa, al carei singur „defect”, dupa cum insusi Alex Velea declara, este ca il face fericit. Muzica este compusa tot de artist, alaturi de echipa de producatori HaHaHa Production: Andrei Mihai, Serban Cazan, Constantin Bodea si Maxim Chisaru.

Citește și:

Clipul, regizat de Iulian Moga, ii are ca protagonisti pe Alex Velea si Antonia, cea care este si sursa de inspiratie a artistului pentru single.

Alex Velea a devenit unul dintre cei mai populari artisti din Romania, datorita calitatilor sale vocale, a sound-ului dinamic si a pieselor cu mare priza la public.

„Don’t say it’s over”, „Whisper”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” sunt doar cateva dintre single-urile cu care artistul a cucerit publicul din Romania si nu numai. In 2014, Alex Velea a lansat piesa „Din vina ta”. Cu peste 18 milioane de vizualizari pe YouTube, aceasta a fost unul dintre cele mai ascultate single-uri ale acestei veri.

„Defectul tau sunt eu” este un single lansat de HaHaHa Production si Golden Boy Society.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.