Setari Cookie-uri

Foto: Nu ghicesti ce vedeta este noua imagine H&M

H&M anunta noua imagine pentru colectia Conscious Exclusive de anul viitor.

comunicat de presa:

H&M este onorat sa anunte ca Olivia Wilde, actrita si filantrop, va fi imaginea celei mai recente campanii H&M Conscious Exclusive.


Olivia, cunoscuta pentru implicarea sa in activitati ce vizeaza sustenabilitatea si pentru angajamentul sau fata de protectia mediului, va aparea in campanie purtand piese din colectie.


Conscious Exclusive va fi disponibila incepand cu 16 aprilie 2015, in aproximativ 200 de magazine H&M din intreaga lume, precum si in online.

Sustenabilitatea este una dintre marile mele pasiuni. Sunt mandra sa fiu imaginea campaniei H&M Conscious Exclusive, o colectie care evidentiaza stilul din sustenabilitate”, spune Olivia Wilde.

Colectia Conscious Exclusive din 2015 are influente globale, fiind inspirata din culturile africana, asiatica si indiana, atat in ceea ce priveste croielile cat si detaliile.

Citește și:

Imi place foarte mult cum arata colectia Conscious Exclusive din acest an. Piesele sale sunt pline de personalitate, cu printuri extrem de frumoase, fiind realizate integral din materiale sustenabile”, declara Ann-Sofie Johansson, head of design for new development la H&M.

Fiecare articol vestimentar si accesoriu din colectie este realizat din materiale organice precum: matase organica, bumbac organic, panza organica, Tencel®, polyester reciclat si piele ecologica. Aceasta colectie reprezinta ultimul pas in angajamentul pe termen lung al H&M in ceea ce priveste moda sustenabila.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.