Setari Cookie-uri

De ce nu l-a prins niciodata controlorul pe Smiley fara bilet

Secretul lui Smiley. Motivul pentru care nu a platit niciodata amenda cand a circulat fara bilet in mijloacele de transport in comun.

comunicat de presa:

Invitat recent la matinalul realizat de Sergiu si Andrei la Kiss FM, Smiley a cantat live piesa 'I Wish' si a compus, contra cronometru, o scurta poezie de dragoste folosind cuvinte date de realizatorii Kiss FM. Artistul a povestit ca nu a mers niciodata cu autobuzul si ca in Bucuresti, in tramvai, cel mai mult l-au deranjat mirosul neplacut si aglomeratia.

Mie imi place sa ma trezesc dimineata. Daca reusesc sa dorm patru, cinci ore pe noapte, sunt multumit” a spus el, adaugand ca, de obicei, pe la ora 9 sau 10 este deja treaz.

Artistul a cantat live cel mai recent single intitulat 'I Wish', melodie despre care a marturisit ca se numara printre preferatele sale.

Smiley a povestit ca scrie versurile cantecelor ori in romana, ori in engleza. Sergiu si Andrei l-au provocat imediat pe invitat sa faca pe loc cateva versuri de dragoste folosind patru cuvinte pe care I le-au dictat ei: perna, spatula, surubelnita si icre.

Citește și:

Scriind repede pe telefon, artistul a produs in scurt timp o poezioara, in care insa a uitat sa includa si cuvantul surubelnita:

Cand pui capul pe perna,
Visezi la dragoste eterna,
Dar eu te rog de dimineata,
Cand te trezesti de somn satula,
Sa-mi returnezi a mea spatula,
Ca n-am cu ce sa mananc icre
De Craciun sa le bag in gura.

Curiozitatea lui Sergiu si Andrei s-a indreptat si spre viata lui Smiley dinainte de celebritate, cei doi intrebandu-l daca mergea cu autobuzul.

Eu sunt din Pitesti si nu prea am mers cu autobuzul in Pitesti pentru ca mergeam pe jos. Acolo distantele sunt mult mai mici. Cand m-am mutat in Bucuresti, am mers cu metroul, am mers cu tramvaiul... cu autobuzul mai putin” a spus el, enumerand si ce-l supara mai mult atunci cand folosea tramvaiul: „Inghesuiala si mirosul”.

De altfel, Smiley a declarat in gluma ca nu l-a prins niciodata controlorul fara bilet, pentru ca a fugit. Artistul a povestit ca acum are alte probleme: „Nu vreti sa stiti ce gropi sunt pe centura. E drumul meu spre casa. E dezastru! Dupa ce a plouat, dupa ce a nins, este dezastru, zici ca e dupa razboi”.

Citește și:

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.