Setari Cookie-uri

Foto: Ea a fost desemnata FEMINISTA anului 2014

Are numai 24 de ani si lupta eroic pentru drepturile femeilor din lumea intreaga.

Actrita britanica Emma Watson, o adevarata eroina a luptei pentru drepturile femeilor, a fost desemnata "Feminista Anului", in urma unui sondaj efectuat pe site-ul cosmopolitan.com, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Emma Watson, in varsta de 24 de ani, cunoscuta pentru rolul Hermione Granger din seria "Harry Potter", a devenit o adevarata eroina a luptei pentru drepturile femeilor dupa ce a sustinut un discurs privind egalitatea sexelor la lansarea unei campanii in acest sens la sediul Organizatiei Natiunilor Unite, in septembrie.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actrita a atras aprecierea adeptilor feminismului din intreaga lume, cu ajutorul discusului sau privind drepturile egale si plata egala.

Watson a fost desemnata "Feminista Anului", invingand vedete ca actrita transgender Laverne Cox, jurnalista americana Rachel Maddow si cantaretele Beyonce si Cher.

Citește și:

In luna iulie, Emma Watson a devenit purtatoare de cuvant pentru U.N. Women, denumirea abreviata pentru The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women. Din aceasta postura, actrita britanica va milita pentru emanciparea tinerelor femei din lumea intreaga. Ea va fi, de asemenea, purtator de cuvant al campaniei HeForShe, initiata de ONU cu scopul de a promova egalitatea dintre sexe.

Actrita sprijina de mai multi ani programele educationale pentru fete si a vizitat in acest scop tari precum Bangladesh si Zambia.

Emma Watson a devenit celebra in lumea intreaga gratie francizei cinematografice "Harry Potter", in care a interpretat rolul Hermione Granger.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.