Setari Cookie-uri

Anunt de ultima ora: S-au casatorit!

S-au casatorit in mare secret, iar la o zi dupa nunta au facut anuntul oficial.

Actrita americana Cameron Diaz si rockerul Benji Madden s-au casatorit luni seara, intr-o ceremonie care a avut loc la resedinta lor din Los Angeles, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, si Benji Madden, in varsta de 35 de ani, chitarist si vocalist al trupei rock Good Charlotte, au devenit sot si sotie in urma unei ceremonii ce a avut loc la resedinta din Beverly Hills a cuplului, potrivit mai multor relatari ale presei americane.

La nunta au fost prezente, ca domnisoare de onoare, actrita Drew Barrymore, prietena apropiata a miresei, Chimene, sora lui Cameron Diaz, Jesse Lutz, asistenta actritei, si Nicole Ritchie, care este casatorita cu fratele geaman al mirelui, Joel Madden.

Sparrow, fiul lui Joel Madden si al lui Nicole Ritchie, a fost responsabil cu pastrarea verighetelor, iar printre cei 100 de invitati la nunta s-au numarat si actritele Reese Witherspoon si Gwyneth Paltrow, DJ-ul Samantha Ronson si coregrafa Robin Antin.

Citește și:

Potrivit Entertainment Tonight, Drew Barrymore a organizat in weekend, la resedinta sa, o petrecere pentru Cameron Diaz si celelalte participante la nunta actritei.

Cameron Diaz si Benji Madden au o relatie din vara lui 2014, dupa ce s-au cunoscut prin intermediul lui Nicole Ritchie, iar informatiile despre logodna celor doi au aparut la inceputul lui decembrie.

Informatia privind logodna celor doi nu a fost confirmata oficial de reprezentantii actritei si ai muzicianului.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.