Setari Cookie-uri

Incredibil: Bella din Twilight este LESBIANA!

Kristen Stewart, actrita cunoscuta pentru rolul din Twilight, are o iubita.

Este oficial: Kristen Stewart este intr-o relatie... cu o femeie.

Dupa despartirea destul de dureroasa dintre ea si fostul iubit, Robert Pattinson, actrita a decis sa faca o pauza de mai bine de un an de la relatiile amoroase. Pana in momentul in care a intalnit-o pe Alicia Cargile, femeia care i-a furat inima.

foto: Guliver/ Splash News

Publicatiile mari din lumea intreaga scriu pe primele pagini ca relatia dintre ele este mai mult decat o simpla prietenie. Cele doua tinere si-au petrecut Craciunul impreuna si imediat dupa sarbatorile de iarna au plecat intr-o vacanta de cateva zile in Hawaii.

Paparazzi le-au surprins pe o plaja mai retrasa, incercand sa treaca neobservate. Este unul dintre putinele momente in care Kristen apare zambind. In pozele postate pe internet, cele doua se tin de mana si chiar se saruta.

In luna octombrie a anului trecut, Kristen declara ca nu este lesbiana si ca intre ea si Alicia este doar o prietenie foarte stransa:

Citește și:

"Daca as fi lesbiana, nu as ascunde asta. Nu este un lucru de care sa iti fie rusine. Eu si Alicia suntem doar foarte bune prietene. Asta este tot." - marturisea Kristen Stewart potrivit thestir.

Relatia dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson s-a incheiat dupa ce aceasta si-a inselat iubitul cu Rupert Sanders, producatorul filmului Snow White and the Huntsman.

Sunt o femeie mizerabila. Nu sunt sigura daca sunt fericita atunci cand ma simt bine si cand sunt multumita sau sunt fericita atunci cand ma dispretuiesc si imi intind limitele. Sunt multe versiuni ale fericirii. Si, sincer, eu le apreciez pe amandoua!” - declara atunci Stewart.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.