Setari Cookie-uri

Foto: Prima imagine cu Jessica Biel insarcinata. Justin Timberlake va deveni tata

Justin Timberlake si Jessica Biel asteapta primul lor copil. Iata prima poza oficiala.

Cantaretul si actorul american Justin Timberlake a confirmat sambata, cu ocazia celei de-a 34-a aniversari a lui, faptul ca va deveni in curand tata, intrucat sotia sa, actrita Jessica Biel, este insarcinata cu primul copil al cuplului, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

"Multumesc tuturor pentru urarile transmise cu ocazia aniversarii mele. In acest an, am primit cel mai frumos cadou, pe care nu l-am primit niciodata pana acum. Nu mai am rabdare", a scris Justin Timberlake intr-un mesaj publicat pe contul sau de pe platforma Instagram. Mesajul a fost insotit de hashtag-urile "#FataSauBaiat", "#NuStiiNiciodata", "#NiciMacarNoiNuStim" si "#AcceptamPariuri".

Alaturi de acest mesaj, starul american a publicat si o fotografie care il prezinta in timp ce saruta, in zapada, abdomenul proeminent de femeie insarcinata al actritei Jessica Biel.

Citește și:

Jessica Biel si Justin Timberlake s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011 si s-au casatorit pe 19 octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa, care a avut loc in Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.