Setari Cookie-uri

Video: A reusit sa fie pe buzele tuturor cu acest clip. Te lasa fara cuvinte

Katy Perry a reusit sa ofere un spectacol de neuitat cu ocazia Super Bowl 2015.

Cantareata americana Katy Perry a "incendiat" timp de 12 minute, duminica, traditionalul si mult asteptatul show din cadrul galei Super Bowl, in timpul caruia a interpretat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum "I Kissed A Girl" si "Fireworks", informeaza AFP, potrivit Mediafax.

La doar cateva minute dupa incheierea celui de-al doilea sfert al finalei campionatului de fotbal american dintre echipele New England Patriots si Seattle Seahawks, cantareata pop americana a aparut pe scena pe un leu metalic urias pentru a interpreta cantecul "Roar", acompaniat de ragete inregistrate, spre incantarea celor 65.000 de spectatori prezenti pe stadionul Universitatii Phoenix din statul american Arizona.


Katy Perry Super Bowl Halftime Show 2015 - FULL... by abzzzOfficial

Citește și:

Apoi, Katy Perry a interpretat piesa "Dark Horses", urmata de single-ul care a facut-o celebra in lumea intreaga, "I Kissed a Girl". Pe parcursul acestei piese, vedeta americana a fost acompaniata la chitara de rockerul Lenny Kravitz, iar in fundal, pe un ecran din spatele scenei, erau proiectate efecte luminoase spectaculoase.

Scena s-a transformat apoi intr-o plaja in culori vii cu ocazia single-ului "Californian Girls", ce a fost urmat de un final al show-ului, care a debordat de entuziasm, pe acordurile melodiei "Fireworks".

Spre usurarea televiziunilor si a companiilor de publicitate, show-ul de la gala Super Bowl 2015, prezentat drept cel mai mare concert din lume - fiind vizionat de 110 milioane de telespectatori doar in Statele Unite - s-a desfasurat fara niciun incident, cu exceptia, poate, a unui dansator care, deghizat in rechin, a parut la un moment dat ca s-a incurcat in coregrafia spectacolului.

Citește și:

foto prima pagina: captura video

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.