Setari Cookie-uri

O recunoasteti? Seamana cu Rihanna! Este artista cu cel mai bun debut din ultima vreme!

La mijlocul saptamanii trecute a lansat o super piesa care a facut 100.000 de vizualizari pe Youtube in doar 24 de ore.

comunicat de presa:

Are 17 ani si este fiica unui celebru artist de la noi! Este vorba despre Carmen, care a lansat pe 27 ianuarie single-ul “Domino”.

Odata cu piesa noua, Carmen vine si cu o schimbare de look care o face aproape de nerecunoscut, stilul pin-up fiind unul care i se potriveste manusa. Noul look al lui Carmen ar face-o invidioasa chiar si pe Rihanna, caci adolescenta noastra promite mult! Este total schimbata si de nerecunoscut si asemanarea cu artista din Barbados este extrem de vizibila! Carmen are in spate o echipa de profesionisti care si-au pus amprenta asupra noii sale imagini si a stilului bine definit.

Piesa “Domino” a fost lansata in colaborare cu Sprint Music, iar echipa care a transformat-o total este compusa din: Alex Ifimov (hairstyle), Genoveva Haralambie (makeup), Andra Moga (stilist) si Simion R Stefan (fotograf), iar dansatorii, patru baieti si doua fete, care o insotesc pe scena se numesc TRBL CREW. Ei sunt cea mai promitatoare trupa de dans din Romania si ii asigura o super coregrafie. Va place?


Ascultati aici primul single Carmen si piesa “Domino”, compusa de Phelippe si DJ Rynno:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.