Setari Cookie-uri

Jamie Dornan NU va mai juca in urmatoarele doua filme Fifty Shades of Grey

Jamie Dornan nu il va mai interpreta pe Christian Grey din cauza sotiei sale.

Actorul irlandez Jamie Dornan nu va juca in cele doua continuari ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey" deoarece sotia sa, Amelia Warner, nu doreste ca el sa filmeze alte scene cu continut sexual explicit, informeaza presa internationala, citata de contactmusic.com, mentioneaza Mediafax.

Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, a interpretat rolul Christian Grey in primul film inspirat din trilogia erotica scrisa de E. L. James, dar, potrivit presei internationale, starul irlandez va rata sansa de a aparea in cele doua continuari ale peliculei, intrucat sotia sa, Amelia Warner - cu care actorul are o fiica, Dulcie, in varsta de 15 luni -, nu doreste ca el sa filmeze alte scene cu continut sexual explicit.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Jamie a spus ca, gratie acestui film, cariera lui va urca pana in stratosfera", a dezvaluit un prieten al familiei starului.

Citește și:

"El a asigurat-o pe Amelia ca nimic nu se va schimba intre ei, dar acum femeile din lumea intreaga tanjesc dupa Jamie. Ea inca nu a vazut filmul si, dupa parerea mea, nu cred ca il va vedea vreodata", a adaugat aceeasi sursa.

Presa internationala afirma ca Jamie Dornan nu se intelege prea bine nici cu Dakota Johnson, partenera sa din filmul "Fifty Shades of Grey", pe care o acuza de recenziile proaste ale peliculei.

O sursa a dezvaluit pentru revista australiana NW: "Jamie nu considera ca prestatia lui actoriceasca a fost una proasta - in schimb, da vina pe Dakota si spune ca i-a fost imposibil sa interactioneze cu ea. A spus ca Dakota nu i-a oferit niciun element cu care el sa poata sa lucreze".

Aceste informatii au aparut la scurt timp dupa ce presa internationala a afirmat ca regizoarea Sam Taylor-Johnson intentioneaza sa renunte la dreptul de a regiza urmatoarele doua continuari ale filmului "Fifty Shades of Grey", dupa cateva dispute cu scriitoarea E. L. James.

Citește și:

Sam Taylor-Johnson, in varsta de 47 de ani, declarase anterior ca va accepta cu bucurie sa regizeze al doilea si al treilea film din aceasta franciza erotica, dar se pare ca in prezent regizoarea nu mai este interesata de aceste proiecte, considerand ca scriitoarea E.L. James se face vinovata de "esecul" primului film din serie.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", considerat "cel mai provocator film al ultimului deceniu" de presa americana, a fost interzis in China si in alte tari, chiar daca scenele de sex care se regasesc in cartea omonima, scrisa de autoarea E.L. James, sunt "mai blande" in adaptarea cinematografica.

Lungmetrajul, lansat pe marile ecrane pe 13 februarie, spune povestea unei relatii erotice dintre un om de afaceri instarit si o tanara studenta si include scene de sex si practici sado-masochiste.

Citește și:

    "Cincizeci de umbre ale lui Grey", regizat de Sam Taylor-Johnson, ii are in rolurile principale pe actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan si era considerat unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2015. Pana la ora publicarii acestor informatii, pelicula a generat deja incasari de peste 409,6 milioane de dolari pe plan mondial.

    Actiunea romanelor din seria "Fifty Shades", volume ce au fost traduse in peste 40 de tari, inclusiv in Romania, la Editura Trei, se preteaza polemicilor. Inspirate initial din una dintre cele mai in voga idile in randul adolescentilor din ultimul deceniu, cea dintre personajele Edward si Bella din franciza "Twilight", cartile romancierei E. L. James iau o cu totul alta turnura. In Seattle, Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului si a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

    Citește și:

      Granita dintre erotic si pornografic a devenit centrul unor polemici intense dincolo de Atlantic, unde vanzarile au explodat. Volumele din trilogie au fost cenzurate in bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, din cauza continutului lor considerat inacceptabil. Altii vorbesc insa despre aparitia unui nou gen literar, "mummy porn", destinat menajerelor in varsta de pana la 50 de ani, aflate in cautarea unei solutii facile pentru a-si condimenta casniciile.

      E. L. James, o fosta producatoare de televiziune al carei nume real este Erika Leonard, autoarea romanelor din trilogia erotica "50 Shades of Grey", a ocupat in urma cu doi ani primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari, obtinute in perioada iunie 2012 - iunie 2013.

      Citește și:

        Vizionare placuta


        Kudika
        25 Februarie 2015
        Echipa Kudika
        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.