Setari Cookie-uri

Adela Popescu a plecat in vacanta fara stirea iubitului

Adela Popescu si-a facut bagajul si a plecat intr-o scurta vacanta fara a ii spune absolut nimic lui Radu Valcan.

comunicat de presa:

Adela Popescu s-a hotarat sa ii faca o surpriza logodnicului ei, Radu Valcan si sa il urmeze in Thailanda, acolo unde el filmeaza pentru emisiunea “Insula iubirii” (Antena 1) si cu aceasta ocazie si-a organizat si o vacanta “ca fetele” impreuna cu verisoara ei, dupa cum povesteste pe blogul sau, www.adelapopescu.eu.

M-am hotarat sa vin in Thailanda mai repede. Si nu ti-am spus pana acum, pentru ca stiu cat esti de ocupat si nu voiam sa iti bati capul cu asta. Plus ca pe Insula Iubirii, griji iti trebuie tie. Dar pe aceasta cale te anunt ca am lasat totul in regula acasa”, incepe Adela scrisoarea adresata iubitului ei pe blogul personal.

Adela a plecat catre Radu mai devreme decat era prevazut, impreuna cu verisoara ei, Ioana Scarlatescu:

L-am sunat pe Pasha si mi-a rezervat bilete de avion si cazare in Bangkok. In zona Sukhumvit, unde am stat noi anul trecut. O sa iti las pe mail adresa exacta in caz ca am telefonul descarcat si te panichezi. A! Ionuca e cu mine, a vrut si ea sa vada Bangkok-ul de pe terasa de la Sirocco. Iti scriu si maine. Probabil de pe rooftop-ul hotelului, nu de pe gramada de moloz de pe care erai obisnuit sa te contactez. Ah, mi-era dor de o vacanta „ca fetele”! Ca o sa fim cuminti nu e cazul sa-ti mai spun, nu?”, adauga Adela.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.