Setari Cookie-uri

5 Actori care l-ar putea inlocui pe James Dornan in Fifty Shades of Grey

Cei mai potriviti actori care ar putea juca fara nicio problema in urmatoarele doua filme Fifty Shades of Grey.

Jamie Dornan renunta la rolul lui Christian Grey din urmatoarele doua filme Fifty Shades Darker si Fifty Shades Freed, asa ca producatorii se grabesc sa ii gaseasca cat mai repede un inlocuitor.

Se pare ca actorul refuza sa mai joace rolul controversatului Mr Grey din cauza sotiei sale, Amelia Warner, care vrea ca acesta sa nu mai filmeze scene cu continut sexual explicit.

Informatiile nu au fost inca confirmate nici de Jamie, nici de directorii filmului; probabil acestia inca se afla in negocieri. Aceste zvonuri au aparut la scurt timp dupa ce presa internationala a scris despre faptul ca regizoarea Sam Taylor-Johnson vrea sa renunte la dreptul de a regiza urmatoarele doua filme Fifty Shades din cauza neintelegerilor dintre ea si scriitoarea E. L. James.

Pana cand vom afla mai multe detalii despre tot ce se intampla in spatele usilor inchise, noi ne-am gandit la cativa actori care ar reusi sa il interpreteze pe Christian Grey fara nicio problema (chiar mai bine decat Jamie Dornan):

Citește și:

Chris Pine - nu este nimic in neregula in a avea un iubit imaginar, nu? Pine ar reusi sa aduca putina emotie in rolul lui Christian Grey.

gif: giphy.com

Robert Pattinson - trebuie sa recunoastem, Patt a jucat destul de bine rolul vampirului in Twilight. Si, pana la urma, Fifty Shades of Grey a inceput ca un Twilight fan fiction.

foto: Northfoto.com

Matt Bomer - stiu, stiu - este GAY :(. Dar ochii astia, totusi...

gif: giphy.com

Ian Somerhalder - oh, Doamne! Nu cred ca exista actor mai potrivit pentru rolul lui Christian Grey decat Ian (bine, poate un pic Matt). Recunosc, nu pot sa ma decid intre ei doi.

gif: giphy.com

Zac Efron - o fata cam copilaroasa... dar patratelele alea - perfecte pentru un Mr Grey autentic.

gif: giphy.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.