Setari Cookie-uri

Foto: Cel mai sexy selfie postat de Kim Kardashian pe Instagram

Kim Kardashian le-a facut fanilor o super surpriza. Vedeta a postat cel mai sexy selfie facut vreodata.

Starleta americana Kim Kardashian a ajuns la 27 de milioane de admiratori pe Instagram si a sarbatorit depasirea acestui prag special publicand pe aceeasi retea de socializare un nou selfie sexy, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Noul selfie o prezinta pe vedeta de reality show, in varsta de 34 de ani, pozand pe pat, in lenjerie intima. Fotografia este insotita de textul urmator: "27 de milioane! Va multumesc mult! Va iubesc pe toti!".

Kim Kardashian a publicat acel nou selfie sexy la doar cateva ore dupa ce presa americana a anuntat ca familia Kardashian a semnat un contract impresionant, in valoare de 100 de milioane de dolari, cu postul de televiziune E!.

Se spune ca mama surorilor Kardashian, Kris Jenner, in varsta de 56 de ani, ar fi fost de acord cu extinderea pe patru ani a contractului familiei Kardashian cu acea retea de televiziune, care va difuza astfel inca patru sezoane din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", o serie de continuari ale acestuia si, posibil, alte cateva proiecte in spatiul online.

Citește și:

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Kim Kardashian si rapperul Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014 la Florenta.

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.