Setari Cookie-uri

Foto: Femeia care are silueta de invidiat a unei adevarate printese Disney

Sa joci rolul unei printese Disney nu e cel mai la indemana lucru, mai ales cand trebuie sa porti o rochie de bal al carei corset a fost creat pentru o talie supla.

comunicat de presa:

Lily James, actrita care joaca rolul Ellei in cel mai nou film „Cenusareasa”, a aflat acest lucru din experienta proprie, cand a trebuit sa filmeze scenele de la bal, imbracata in superba rochie albastra care a luat ochii tuturor. Din fericire, corsetul respectiv a fost folosit pentru o mica parte din filmarile productiei live-action de la Disney, care intra in cinematografe incepand cu 13 martie.

De voie, de nevoie insa, pe perioada filmarilor in acea rochie actrita a fost nevoita sa adopte o dieta lichida.

Cand purtam[corsetul] mai multe zile la rand, nu ne opream pentru pranz sau la un ceai, trebuia sa mancam din mers. In acel caz, nu puteam desface corsetul. Asa ca daca mancam ceva si nu era digerat corespunzator, ragaiam toata dupa-amiaza in fata lui [Richard Madden, actorul care joaca rolul Printului]”, si era foarte neplacut. Asa ca mancam supa”, a declarat Lily James pentru E! News.

Citește și:

Si cu toate ca frumoasa actrita a devenit, treptat, un adevarat simbol al modei si elegantei, ea nu pune mare pret pe silueta: „Cred ca este important sa fii sanatoasa, increzatoare si naturala, si sa nu pui mare pret pe a incerca sa fii slaba. Nu inteleg deloc toata aceasta preocupare pentru slabit”, a mai declarat ea.

La o distanta de 65 de ani de la premiera animatiei de exceptie realizate de Studiourile Disney, „Cenusareasa” readuce in atentia publicului basmul nemuritor care a incantat generatii intregi, intr-un spectacol vizual uimitor.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.