Setari Cookie-uri

De ce ar trebui sa plece Mihaela Radulescu de la Romanii au talent?

Nu m-am uitat la Romanii au talent, dar am citit transcriptul momentului in care Mihaela Radulescu a jignit doi copii. Inca tremur de nervi pentru ca este posibil sa se intample asa ceva in Romania anului 2015.

Ok, avem programe de rahat, vrem audienta mare, dar ar trebui sa existe o linie invizibila care impiedice presa sa distruga viata oamenilor.

Ganditi-va cat de sensibili, cat de influentabili erati la 14 ani. Ganditi-va ca v-ati aduna emotiile si ca ati avea taria de a merge sa va impartasiti pasiunea cu o tara intreaga. In unul dintre cele mai frumoase momente din viata voastra, o persoana va jigneste si nu puteti lua atitudine. O persoana considerata de unii model va jigneste in public. Puneti-va in pielea acestor copii. Si ca adulti, ne-ar descuraja comentariile rautacioase.
Dar la o varsta atat de frageda ce se va intampla cu increderea, cu stima de sine a acestor copii? Ce trebuie sa inteleaga? Ca nu conteaza ca sunt talentate? Ca e mai important sa fie slabe? Asta vrem sa invatam generatiile urmatoare?

Cand apar comentarii jignitoare in statele mai dezvoltate, ele sunt taxate rapid, iar vinovatii pasesc in afara luminii reflectoarelor. La noi, politicienii incalca legea si cand sunt prinsi, nu ies de pe scena politica, un blogger jigneste victima unui abuz sexual si nu intelege cu ce a gresit, iar formatorii de opinie jignesc copii pentru rating.

Citește și:

Update: In loc sa isi ceara scuze, Mihaela Radulescu se lauda ca facut rating...

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.