Setari Cookie-uri

Robert Pattinson s-a logodit. Cine este frumoasa care i-a cucerit inima?

Robert Pattinson se gandeste serios la casatorie dupa o relatie de doar sase luni.

Actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei "Amurg/ Twilight", si iubita lui, cantareata si dansatoarea FKA twigs, s-au logodit, dupa o relatie care a inceput in urma cu sase luni, potrivit unor surse citate de site-ul revistei People, informeaza Mediafax.

Informatia nu a fost deocamdata confirmata de agentii de presa ai celor doua vedete britanice.

Rapperul T-Pain a fost primul care a facut aceasta dezvaluire, intr-un interviu acordat revistei Vulture, in care muzicianul a spus ca FKA twigs a decis in cele din urma sa nu participe la inregistrarile pentru noul lui album, deoarece "tocmai s-a logodit".

"Da, s-a logodit cu bunul ei prieten Patty (Robert Pattinson, n.r.). Nu stiu daca ea dorea ca lumea sa afle acest lucru", a dezvaluit rapperul in acel interviu care a fost publicat miercuri.

Citește și:

Jurnalistii de la revista People au confirmat informatia despre logodna celor doua vedete, in ciuda faptului ca T-Pain a revenit cu un mesaj ulterior, publicat pe Twitter, in care a spus ca dezvaluirea sa initiala a fost o gluma de 1 aprilie.

Robert Pattinson, in varsta de 28 de ani, si FKA twigs, in varsta de 27 de ani, au fost fotografiati pentru prima data impreuna in septembrie 2014. Apoi, ei au fost vazuti din nou impreuna, la expozitia Art Basel din Miami, in decembrie 2014.

In urma cu cateva zile, un prieten apropiat al starului britanic a dezvaluit pentru revista People ca actorul a cerut-o pe iubita lui in casatorie si i-a oferit un inel de logodna.

"(Robert Pattinson, n.r.) vrea sa se casatoreasca cu ea. Sunt nedespartiti. Ea locuieste deja in casa lui", a spus acea sursa.

Robert Pattinson a avut anterior o relatie intens mediatizata cu actrita Kristen Stewart, colega lui din distributia filmelor din franciza "Twilight".

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.