Setari Cookie-uri

Video: Te vei indragosti de aceasta piesa! Beyonce si cea mai frumoasa declaratie de dragoste

Beyonce a lansat o noua melodie pentru a marca aniversarea a sapte ani de casnicie cu Jay-Z.

Cantareata americana Beyonce a lansat o noua melodie, intitulata "Die with You", pentru a marca aniversarea a sapte ani de casnicie cu sotul ei, rapperul si producatorul muzical Jay-Z, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

In ciuda speculatiilor aparute in ultimul an in legatura cu o posibila despartire a celor doua vedete, Beyonce si Jay-Z au aniversat sambata sapte ani de casnicie.

Sambata, vedeta in varsta de 33 de ani a lansat noua melodie "Die With You" pe Tidal, noul serviciu de streaming muzical al sotului ei, Jay-Z.

Melodia contine versuri precum "Cause darling I wake up just to sleep with you. I open my eyes so I could see with you and I live so I can die with you/ Pentru ca dragul meu, ma trezesc pentru a putea adormi alaturi de tine. Deschid ochii pentru a putea vedea cu tine si traiesc pentru a putea muri cu tine".
Melodia este insotita de un clip care o prezinta pe cantareata americana in timp ce canta la un pian, intr-o camera imensa, iar la finalul inregistrarii apare si Jay-Z, el fiind cameramanul.

Citește și:

Beyonce i-a dedicat noul cantec sotului ei, intr-un mesaj publicat pe platforma Instagram.

Beyonce are o fiica, Blue Ivy, in varsta de doi ani, cu sotul sau, rapperul si producatorul muzical Jay-Z.

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Citește și:

Din 2008 este casatorita cu Jay-Z, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Jay-Z si Beyonce formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.