Setari Cookie-uri

Foto: Noul iubit al Madonnei are 23 de ani si este visul oricarei femei

Madonna a pus ochii pe un alt toyboy. Tanarul are doar 23 de ani si este dispus sa ii acorde o sansa divei de 56 de ani.

Cantareata americana Madonna, celebra pentru relatiile sale cu barbati mult mai tineri decat ea, a publicat recent pe reteaua de socializare Instagram un mesaj admirativ la adresa unui manechin in varsta de 23 de ani, informeaza premiere.fr, potrivit Mediafax.

Madonna nu a fost niciodata stanjenita de diferenta mare de varsta dintre ea si fostii parteneri de viata pe care i-a avut in ultimii ani. Supranumiti "toyboy" ("baiat-jucarie"), acestia erau seducatori, foarte atletici si mult mai tineri decat vedeta americana.

Vineri, celebra cantareata, ajunsa la varsta de 56 de ani, a publicat un mesaj admirativ pe reteaua Instagram la adresa unui manechin in varsta de 23 de ani.

foto interior si prima pagina: Instagram

"Rebel cu 8 pachetele. La dracu', da!", a scris Madonna in acel mesaj, referindu-se la abdomenul foarte bine lucrat la sala de sport al tanarului manechin, care pozeaza cu pieptul gol intr-o fotografie publicata pe reteaua Instagram.

Citește și:

Potrivit presei internationale, celebra cantareata s-a comportat ca o adolescenta indragostita, intrucat textul ei a fost completat de un numar surprinzator de mare de pictograme in forma de inimioare.

Tanarul pe care il admira Madonna se numeste Andrea Denver, are 23 de ani si este manechin profesionist. Spre deosebire de rapperul canadian Drake, care a afisat o expresie plina de dezgust in momentul care Madonna l-a sarutat, in mod surprinzator, pe scena, in timpul unui concert la Festivalul Coachella din aceasta primavara, tanarul manechin a declarat ca nu este "insensibil" la farmecele divei americane. Potrivit site-ului TMZ.com, Andrea Denver a afirmat ca ar accepta "fara nicio ezitare" sa se intalneasca cu Madonna, pe care o considera "o femeie foarte atragatoare".

Cantareata, care are patru copii - Lourdes, in varsta de 18 ani, Rocco, in varsta de 14 ani, David si Mercy, ambii in varsta de noua ani - a dezvaluit intr-un interviu recent ca, in prezent, nu are o relatie serioasa cu niciun barbat.

Citește și:

Madonna, in varsta de 56 de ani, a fost casatorita cu actorul Sean Penn timp de patru ani, pana in 1989, si cu regizorul britanic Guy Ritchie, in perioada 2000-2008.

Artista a avut o relatie cu antrenorul de fitness Carlos Leon in perioada 1995 - 1997, iar, dupa divortul de Guy Ritchie, a avut relatii cu cativa barbati mult mai tineri decat ea, precum modelul brazilian Jesus Luz si dansatorul si modelul francez Brahim Zaibat.

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.