Setari Cookie-uri

Video: De ce toata lumea trebuie sa vada noul videoclip al trupei Bere Gratis?

Un mesaj foarte important pentru toata lumea in noul clip al baietilor de la Bere Gratis.

comunicat de presa:

Dupa hitul "Noapte calda", colaborarea cu Sore, cu care au cucerit topurile muzicale, baietii de la Bere Gratis lanseaza single-ul si videoclipul "Tot asa e si a mea".

"Vulcanica, senzuala, fatala, laureata la scoala, speciala, vorbareata... Iubeste-o cum e ea!" este mesajul celui mai recent single al trupei. Cu defecte si calitati, femeia joaca cel mai important rol in viata unui barbat si, de multe ori, confirma zicala ca "in spatele unui barbat puternic, sta o femeie puternica".

Intotdeauna s-a pus problema egalitatii intre sexe. Este ca si cum ai vrea sa transformi semnul + in – si invers. Noi, de foarte multe ori, incercam acest lucru. Mesajul piesei este unul care vrea sa transmita faptul ca atunci cand iubesti, nu faci lista de calitati si defecte ca si cum ai face cumparaturi. Oamenii iubesc pur si simplu, fara explicatii, fara motive si de multe ori fara sa tina cont de nimic. Asa este si-n muzica, publicul iubeste un cantec fara a avea nevoie de argumente", declara Mihai, solistul trupei.

Citește și:

O coproductie Cat Music si Sprint Music, single-ul "Tot asa e si a mea" este compus de catre Mihai Georgescu, Robert Anghelescu si Marius Bob. Pentru regia videoclipului, trupa a colaborat cu Alex Ceausu, iar filmarile au avut loc pe parcursul a 24 de ore, pe platourile de la Castel Film.

Baietii de la Bere Gratis marturisesc ca ideea noului single, "Tot asa e si a mea", a venit in timpul repetitiilor pentru concertul de pe 8 martie, de la Cinema Patria. Prin concertul "Noapte calda", trupa Bere Gratis a celebrat ziua femeii, intr-o seara magica cu un regal de muzica live.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.