Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, schimbare radicala de look. Nu o mai recunosti

Ilinca Vandici intampina vara printr-o transformare radicala de look.

comunicat de presa:

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, difuzata in fiecare vineri, de la ora 22.30 intampina vara printr-o transformare pin-up, o diva a anilor ‘50, plina de feminitate, forta si senzualitate, realizata de specialistii Jovsky Studio, hairstylist-ul Adrian Perjovschi si make-up artistul Cristina Barsan.

Cu aceasta ocazie, vedeta si-a schimbat si look-ul, a optat pentru o culoare mai deschisa a parului potrivita pentru anotimpul cald, iar Adrian Perjovschi i-a indeplinit dorinta: „M-am simtit absolut minunat! Am ttiut ca rezultatul va fi unul fabulos pentru ca m-am lasat pe mana unor profesionitti! Il cunosc pe Adrian Perjovschi de 10 ani, ii apreciez munca, dedicarea, pregatirea si ingenuozitatea! M-a incantat de la inceput propunerea lui de a ne intoarce in timp, intr-o perioada glamour si speciala, atribute specifice anilor '50. Iubesc atitudinea femeilor anilor '50. Frumoase, cochete, increzatoare, senzuale! Asta am incercat si noi sa scoatem in evidenta prin transformarea in stil Pin-Up!”'

Citește și:

“Pentru shooting-ul nostru am schimbat culoarea parului cu 2-3 tonuri pentru a intampina sezonul de vara. Am ales transformarea in pin-up girl deoarece consider ca Ilinca se potriveste perfect cu acest gen de imagine, o diva pin-up, caracterizata prin culori puternice, eleganta, senzualitate si forta feminina, iar tinuta de la Mirela Fraser a intregit imaginea. Am pregatit parul cu produse speciale pentru volum, bigudiuri mari, iar la final am folosit un produs pentru luciu si stralucire, in felul acesta ies in evident suvitele si culoarea schimbata. Iar coafura specifica stilului pin-up consider ca nu se demodeaza niciodata”, declara hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

“I-am facut Ilincai un machiaj in care i-am conturat ochii cu o linie fina de eyeliner si gene foarte dese. Accentul este pus pe buze, ele fiind de un rosu corai ce aminteste de senzualitatea fetelor pin-up”, spune make-up artist-ul Cristina Barsan.

Citește și:

Fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.