Setari Cookie-uri

Smiley, implicat intr-un mega scandal. Despre ce este vorba?

Cantaretul Smiley este implicat intr-un scandal urias despre care vorbeste toata lumea.

comunicat de presa:

Ce a insemnat #maimusic pentru HaHaHa Production?

Pe 1 mai, HaHaHa Production a dat startul unei provocari unice pe piata muzicala din Romania. Ne-am propus ca in fiecare zi a lunii, de luni pana duminica, sa lansam cate o piesa noua pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction] si pe site-ul maimusic.ro. Nu am tinut cont de reguli sau de trenduri si am creat, piesa cu piesa, zi de zi, cea mai innoitoare compilatie muzicala romaneasca - #maimusic.

A fost un demers artistic si un efort de echipa pornit din pasiunea noastra pentru muzica si din dorinta de face cunoscuti oameni talentati. Ne-am propus sa dam mai departe muzica exact cum o simtim: mai noua, mai multa, mai spontana, mai adevarata, mai libera.

Putini ar crede ca ideea de #maimusic s-a nascut cu doar cateva zile inainte de 1 mai si ca toate cele 31 de productii audio si video au fost finalizate si lansate aproape in timp real. Nu a fost usor, dimpotriva. De multe ori, a trebuit sa luptam contra propriilor limite pentru a parcurge aceasta cursa contracronometru.

Citește și:

#maimusic a fost o actiune 100% HaHaHa Production, menita sa promoveze artistii si pasiunea noastra pentru muzica. Nu am beneficiat de sprijin financiar din partea unor sponsori si nu ne-am asociat cu nicio marca comerciala. Nu ne-am pus problema unui castig financiar legat de aceasta initiativa unica in industria muzicala de la noi, pentru ca stiam ca nu este posibil asa ceva, in mod realist. Am investit in aceasta campanie si in artistii nostri, intrucat daca vom construi treptat, le vom putea creste si consolida carierele intr-un mod coerent.

Da, am avut si multe de castigat! Am castigat, in primul rand, o experienta extraordinara. Am format o echipa mai unita si mai puternica, ne-am sustinut unii pe altii profesional si uman. Cu toate ca s-a lucrat la foc continuu, nu am simtit trecerea timpului si ne-am pastrat entuziasmul pana la final.

Citește și:

Suntem foarte bucurosi ca, in acelasi timp, am castigat si aprecierea multor oameni, care au inteles scopul acestui maraton muzical: dorinta de a ne exprima liber si curajul de a scoate din sertar trairile, emotiile, experientele, povestile de viata, toate acestea impachetate in proiectul #maimusic.

Le multumim artistilor nostri, dar si prietenilor, care prin pasiunea lor au facut aceasta compilatie posibila. #maimusic va continua si in anul 2016!

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.