Kudika
24 Iunie 2015

Nici prin cap nu va trece care este filmul in care Beyonce urmeaza sa joace.

Cantareata americana Beyoncé negociaza cu producatorii seriei "Razbunatorii/ The Avengers" pentru a interpreta rolul unui super-erou feminin in urmatorul film din aceasta franciza cinematografica inspirata din universul benzilor desenate Marvel, informeaza site-ul revistei New Musical Express, informeaza Mediafax.

Video: Noul videoclip al lui Beyonce iti va frange inima

sursa foto interior si prima pagina: Tumblr, Beyonce

Beyoncé a avut un rol cameo in thrillerul "Obsesia/ Obsessed" din 2009 si ar putea reveni pe marile ecrane intr-un film din franciza "The Avengers". Super-eroii Marvel din aceasta serie cinematografica vor lupta inca o data umar la umar pentru a salva Pamantul in cele doua parti ale filmului "The Avengers: Infinity War", care vor fi lansate in 2018 si in 2019.

"Ne-ar placea sa o avem pe Beyoncé in echipa noastra, aproape sigur in rolul unui personaj nou pe marele ecran, dar care face parte din catalogul de super-eroi Marvel", a declarat un director executiv de la studiourile Disney, pentru publicatia The Daily Star.

Printre personajele avute in vedere pentru Beyoncé se numara cateva nume cunoscute din universul Marvel, precum Boom-Boom, Blink si Tigra.

Daca va semna pentru un rol in seria "The Avengers", Beyoncé se va alatura unei distributii de zile mari, in care stralucesc actorii Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner si Elizabeth Olsen.

Foto: Una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood este INSARCINATA!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: