Setari Cookie-uri

Sora lui Kim Kardashian, inselata de barbatul cu care are trei copii

Kourtney Kardashian, sora cea mare a lui Kim Kardashian, inselata de partenerul ei de viata.

Starleta Kourtney Kardashian, una dintre surorile lui Kim Kardashian, s-a despartit de iubitul ei, Scott Disick, cu care avea o relatie de noua ani, pentru ca acesta petrecea frecvent pana la ore tarzii, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

foto: Instagram

Cei doi au impreuna trei copii, insa starleta, cunoscuta din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", se saturase de petrecerile fara sfarsit la care Scott Disick participa frecvent. De asemenea, se pare ca Disick devenise apropiat de fosta sa iubita Chloe Bartoli.

foto Guliver/ Splash News

"Faptul ca petrecea pana tarziu a facut-o sa ia aceasta decizie dura", a declarat o sursa pentru TMZ.
O alta sursa a declarat pentru E! News: "'Kourtney l-a parasit dupa ce a vazut fotografiile (cu Scott fiind apropiat de fosta sa iubita in Monte Carlo) si el nu a fost acasa dupa o luna de petreceri".

Citește și:

"Kourtney l-a primit mereu inapoi pe Scott si a fost de partea lui, dar, acum ca cei trei copii au crescut, Kourtney trebuie sa faca ce este mai bine pentru copii", a mai declarat sursa citata.

Totodata, prietenii lui Scott Disick s-au aratat "ingrijorati" de comportamentul acestuia. "Ei se tem ca a pierdut controlul", a declarat o sursa.

Kourtney Kardashian si Scott Disick au impreuna trei copii - Mason, in varsta de 5 ani, Penelope, in varsta de 2 ani, si Reign, in varsta de 6 luni.


Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.