Setari Cookie-uri

Adelina Pestritu nu mai arata asa. Uite cum ii sta cu noul look

Adelina Pestritu a decis ca este timpul pentru o noua schimbare. Uite cum arata acum.

comunicat de presa:

Adelina Pestritu si-a schimbat look-ul, s-a lasat pe mainile hairstylist-ului Adrian Perjovschi pentru o imagine noua, sexy si foarte feminina. Prezentatoarea emisiunii “Wowbiz”, difuzata de luni pana joi de la ora 22.30 la Kanal D a renuntat la parul lung si a ales unul dintre accesoriile la moda pentru vara lui 2015, bretonul.

Asa arata Adelina inainte

"Am ales sa-mi fac aceasta schimbare pentru ca am simtit ca este momentul! O planuiesc de ceva timp, insa nu eram convinsa de directia ei. Recunosc ca am avut putine emotii, dar m-am relaxat cand am realizat ca sunt pe maini bune! Despre Adrian Perjovschi am avut numai referinte foarte bune, asa ca totul a mers ca pe roate! Cand te hotarasti sa faci o schimbare radicala, de preferat este sa colaborezi numai cu specialisti, intotdeauna ei vor tine cont de trend si in acelasi timp, de ceea ce te avantajeaza”, declara Adelina Pestritu.

Citește și:

Ma bucur foarte tare ca am colaborat cu Adelina si ca si-a dorit o astfel de schimbare. Eu sunt adeptul transformarilor si imi plac provocarile de acest gen. Consider ca tunsoarea aleasa i se potriveste de minune, mai ales ca bretonul este in trend anul acesta. Mi-a placut foarte mult de Adelina, am descoperit o persoana vesela, hotarata, plina de energie pozitiva si pregatim impreuna o surpriza. M-am bucurat foarte mult cand Adelina a acceptat provocarea de a participa la proiectul nostru, Transformari radicale by Jovsky Studio asa ca de abia asteptam sa va prezentam personajul pe care il va intruchipa”, spune hairtstylist-ul Adrian Perjovschi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.