Setari Cookie-uri

Video: Ne-au invadat mamasitele. Noul videoclip al Andreei Banica este incredibil

O super colaborare si prima piesa cu versuri in limba franceza pentru Narcotic Sound and Christian D si Andreea Banica.

comunicat de presa:

In stilul caracteristic Narcotic Sound and Christian D: energie, sound fresh, voci dinamice, single-ul "Ale" te duce cu gandul la o vara in care predomina culorile tari, un vibe pozitiv si senzualitatea miscarilor de dans.

Single-ul este compus de catre Marius Mirica (Narcotic Sound) si Christian D, in studiourile Narcotic Creation, locul in care cei doi baietii au compus si single-urile anterioare - "Te iubesc", "Labirint de sentimente", "Mamasita", "Poesia de amor", "Danca Bonito". Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plaja pustie din nordul litoralului romanesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni. De productia si regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionut Trandafir, Iankoo si Marius Mirica.

"Ne-au invadat "mamasitele" si am pornit intr-o aventura muzicala. Ne-a insotit si Andreea Banica, fapt ce ne bucura foarte mult. Va invitam si pe voi in calatoria numita 'Ale' ", declara Marius Mirica (Narcotic Sound).

Citește și:

Pe langa placerea de filma la malul marii, echipa a intampinat si cateva probleme, cu sperieturi si amuzamente. Pe langa greutatea si inaltimea cuburilor pe care le-au folosit si gestionarea acestora, baietii si fetele au fost atacati de o armata de tantari care, probabil, si-ar fi dorit sa apara si ei in videoclipul "Ale".

Fie ca este vorba despre piese pop, dance sau deep-house, cu versuri in limba romana sau in engleza, portugheza, duo-ul Narcotic Sound and Christian D reuseste de fiecare data sa te introduca intr-o atmosfera cool, euforica si plina de dispozitie.

Sexy-diva Andreea Banica a colaborat recent cu artistul brazilian Aggro Santos pentru single-ul "Red Lips" si au filmat un videoclip in Miami, alaturi de unul dintre cei mai de succes regizori internationali. Mai mult, in luna mai a acestui an, Andreea a lansat single-ul “Doi”, feat Kaira, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.