Setari Cookie-uri

Momente cumplite pentru Andreea Marin: Hotii i-au spart casa

Casa Andreei Marin a fost recent sparta de hoti. Incidentul neplacut intervine dupa ce in presa au aparut articole despre presupusa intentie a Fiscului de a efectua controale amanuntite ale afacerilor vedetei si ale fostului ei sot, Stefan Banica, si dupa ce jurnalistii au lasat de inteles ca vedetele isi afiseaza in mod opulent luxul in care traiesc.

Casa Andreei Marin a fost, azi-noapte, sparta de hoti. Autorii faptei au fost la curent, cel mai probabil, cu programul vedetei si a sotului ei, Tuncay, astfel ca au actionat exact in momentul in care Andreea Marin se afla in avion, intorcandu-se in tara de la Acibadem Istanbul, unde insotise un pacient pentru o operatie dificila, asa cum am aflat de pe Facebook-ul vedetei, iar partenerul ei de viata nu sosise inca acasa de la cabinet.

Hotii au intrat in casa si au actionat in doar cinci minute, asa cum arata camerele de supraveghere, luand bijuterii de valoare medie si in jur de 1000 de lei. Imediat ce Tuncay Ozturk si Andreea Marin s-au intors acasa si au observat ca locuinta era ravasita, au anuntat politia si s-a deschis o ancheta ampla.

Afla ce a declarat Andreea Marin despre acest incident pe Realitatea.net

foto prima pagina: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.