Setari Cookie-uri

Ea este cea mai urmarita persoana de pe Instagram

Beyonce a fost detronata. Acum ea este cea mai populara persoana de pe Instagram.

Starleta americana Kim Kardashian a "detronat-o" pe cantareata Beyoncé si a devenit astfel cea mai urmarita persoana pe platforma de socializare Instagram, avand peste 44,1 milioane de fani, informeaza time.com, potrivit Mediafax.

Contul de pe platforma de Instagram a starletei americane este, in prezent, urmarit de peste 44.145.200 de persoane, in timp ce Beyoncé are peste 44.033.800 de fani.

Atat Kim Kardashian, cat si Beyoncé publica pe Instagram fotografii cu ele si familiile lor (in special cu cele doua fetite ale lor, North si Blue Ivy), insa acestea sunt diferite. Pe de o parte, Kim Kardashian este mult mai activa pe platforma de socializare, iar, pe de alta parte, mesajele ei sunt mult mai personale decat cele ale cantaretei americane.

Tehnic vorbind, cel mai urmarit cont de Intagram este chiar al platformei de socializare, care este urmarit de peste 94,5 milioane de persoane. Dupa acesta, cele mai populare conturi apartin celebritatilor.

Citește și:

Astfel, top 10 cele mai urmarite persoane pe Instagram este format din starleta americana Kim Kardashian (peste 44,1 milioane de fani), cantareata americana Beyoncé (peste 44 de milioane), cantareata de pop-country Taylor Swift (peste 43,7 milioane), actrita si cantareata americana Selena Gomez (peste 41,9 milioane), actrita si cantareata americana Ariana Grande (peste 41,8 milioane), cantaretul canadian Justin Bieber (peste 37,1 milioane), modelul Kendall Jenner (peste 35,5 milioane), vedeta TV Kylie Jenner (peste 33,8 milioane), cantareata de rapp Nicki Minaj (peste 32,3 milioane) si vedeta TV Khloé Kardashian (peste 30,6 milioane).

Kim Kardashian, protagonista a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Citește și:

Starleta americana are o relatie cu Kanye West din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta, iar in prezent asteapta al doilea copil, un baiat.

Instagram, o platforma folosita in general pentru distribuirea de fotografii, a fost preluata de Facebook in anul 2012, printr-o tranzactie de un miliard de dolari.

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.