Setari Cookie-uri

Keeanu Reeves: Nu mai pot in aceasta lume

Nu pot face parte din aceasta lume. Eu nu pot trai fara iubire.

"Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite. O lume in care nu mai exista conceptul de onoare si demnitate si ai incredere in oameni doar atunci cand spun “Promit!”….

O lume in care femeile nu isi mai doresc copii, iar barbatii nu isi mai doresc o familie… In care fraierii se cred superiori, se considera importanti stand la volanul unei masini care apartine parintilor lui si oricine are un pic de influenta incearca sa iti demonstreze ca esti un nimeni… O lume in care oamenii sunt ipocriti si se cred religiosi, insa in timp ce pretind credinta in Dumnezeu stau cu o sticla de alcool in mana, iar apoi rad de prima persoana care le vine in minte.

Nu mai pot trai in aceasta lume in care conceptul geloziei este rusinos, iar modestia este vazuta ca un dezavantaj… in care oamenii au uitat sa fie sensibili si nu mai stiu ce inseamna iubire, cautand doar cea mai simpla optiune pentru ei… O lume in care oamenii ajung sa arunce toti banii pentru a isi repara masina la prima zgarietura, in care nu se economiseste niciun ban, in care timpul nu mai conteaza.

Citește și:

O lume in care tinerii cheltuie banii parintilor pe bautura, pe cluburile de noapte… iar fetele se indragostesc de acesti fraieri.

Cei care aleg o cale diferita (dreapta) sunt vazuti imediat ca niste inapoiati si despoti.

Aleg calea mea! Imi pare rau ca nu am gasit aceeasi intelegere in oamenii pe care i-am iubit cel mai mult.

INTREAGA MEA VIATA VOI FI INDRAGOSTIT DE IUBIRE. Respir pentru iubire.”

sursa material: erepublik.com

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.