Setari Cookie-uri

Lista completa a castigatorilor la gala MTV VMA 2015

Taylor Swift, marea castigatoare la MTV VMA 2015, intr-o gala dominata de Kanye West si Miley Cyrus.

Taylor Swift a castigat cele mai multe trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun videoclip", la MTV Video Music Awards 2015, dar reunirea ei pe scena cu rapperul Kanye West si anuntul facut de acesta, potrivit caruia va candida la alegerile prezidentiale din 2020, au dominat gala de duminica seara, informeaza Mediafax.

foto: Instagram

Kanye West - protagonistul unui incident care a tinut prima pagina a ziarelor, dupa ce a urcat neanuntat pe scena si a smuls microfonul din mainile lui Swift, in timpul discursului de acceptare rostit de cantareata americana la gala MTV Video Music Awards din 2009, spunand ca acel trofeu ar fi trebuit sa fie atribuit lui Beyonce - a primit la gala de duminica seara, organizata la Los Angeles, trofeul Video Vanguard, infiintat in memoria cantaretului Michael Jackson, informeaza Reuters. Trofeul i-a fost inmanat chiar de Taylor Swift, marcand astfel un moment special in istoria galelor MTV VMA.

Citește și:

foto: Instagram

"Toata lumea este la curent cu scandaloasa intalnire a noastra de la VMA 2009, dar exista un lucru pe care nu-l cunoasteti: albumul lui Kanye West «College Dropout» este primul pe care eu l-am cumparat de pe iTunes», a declarat Taylor Swift.

Tanara cantareata pop-country a adaugat, parodiind discursul lui West de la gala din 2009: "Am un mesaj pentru toti castigatorii din aceasta seara - sunt foarte fericita pentru voi si pentru faptul ca veti fi lasati sa va terminati discursurile de multumire, insa Kanye West are una dintre cele mai mari cariere din toate timpurile".

Dupa ce a fost ovationat in picioare de spectatorii prezenti la eveniment, Kanye West a revenit si el asupra incidentului din 2009, alaturi de cateva fraze despre autenticitatea actului artistic, iar, la un anumit moment, a criticat organizarea unor gale de decernare de premii, dar si postul MTV, pentru faptul ca a difuzat incidentul de pe micile ecrane in mod repetat, "pentru a obtine o audienta mai mare".

Citește și:

"Daca as fi avut o fiica atunci cand am urcat pe scena si am smuls microfonul din mainile altcuiva....ei bine, dupa acea seara, scena a disparut, dar efectul avut asupra oamenilor a ramas", a spus rapperul american. Muzicianul si-a incheiat discursul in felul urmator: "Am luat decizia de a candida la presedintie in 2020".

Taylor Swift a castigat premiul aferent categoriei "videoclipul anului" - cel mai important trofeu al galei -, pentru clipul piesei "Bad Blood", in care apar numeroase vedete si care ar fi generat o disputa cu cantareata Katy Perry.

"Stiu ca au fost multe discutii despre ce vrea sa spuna acest videoclip, dar eu sunt pur si simplu fericita ca in anul 2015 traim intr-o lume in care baietii pot sa se joace de-a printesele si fetele de-a soldatii", a spus Taylor Swift.

Citește și:

Katy Perry nu a participat la gala din acest an.

Gala MTV VMA, organizata de postul MTV, detinut de grupul Viacom, decerneaza premii - sub forma unor statuete denumite "Moonman" - pentru cele mai bune realizari din domeniul productiei de videoclipuri muzicale, insa este cunoscuta mai ales pentru o serie de momente neasteptate si ireverentioase.

Gala de duminica seara nu a facut exceptie si a mizat pe elementul "soc". Prezentatoarea galei, cantareata Miley Cyrus, in varsta de 22 de ani, extrem de sumar imbracata pe durata intregii gale, a rostit in permanenta injuraturi in timpul anunturilor sale, si-a aratat sanii catre public, in mod "accidental", si a interpretat un nou single al sau, ale carui versuri vorbesc despre consumul de marijuana.

foto: Instagram

Cantaretul Justin Bieber a revenit pe scena VMA dupa o pauza de doi ani si a interpretat doua piese noi. Artistul canadian a plans pe scena, la finalul evolutiei sale.

Citește și:

Taylor Swift a primit cele mai multe trofee Moonman, impunandu-se la categoriile "cel mai bun videoclip al anului" ("Bad Blood"), "cel mai bun videoclip al unei cantarete", "cel mai bun videoclip pop" ("Blank Space").
Rapperul Fetty Wap s-a impus la categoria "artistul de urmarit in viitor", Bruno Mars si Mark Ronson au triumfat la categoria "cel mai bun videoclip al unui artist masculin" ("Uptown Funk!"), cantareata Nicki Minaj a castigat trofeul aferent categoriei "cel mai bun videoclip rap" ("Anaconda"), iar Fall Out Boy s-a impus la categoria "cel mai bun videoclip rock", cu piesa "Uma Thurman".

Gala MTV Video Music Awards 2015 a avut loc duminica seara, la Microsoft Theater din Los Angeles.
Gala VMA, care premiaza artisti din lumea intreaga pentru realizari deosebite in domeniul productiei de videoclipuri, a fost marcata de numeroase momente insolite in trecutul ei.

Citește și:

Cantareata Miley Cyrus a socat publicul la editia din 2013 a galei, organizata la New York, iar evolutia ei de pe scena alaturi de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", in care au abundat miscarile lascive si mesajele cu tenta sexuala, a tinut prima pagina a presei internationale.

Kanye West a intrerupt discursul de acceptare a unui premiu sustinut de Taylor Swift in 2009, iar Britney Spears si Madonna s-au sarutat pe scena, in direct, in timpul editiei din 2003 a show-ului.

Galele Video Music Awards au inceput in 1984 si au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, detinut in prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important in industria de divertisment.
Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adreseaza in special tinerilor, fiind considerata un eveniment mult mai extravagant decat alte gale din industria muzicala, precum traditionala gala a premiilor Grammy, si prefera sa evidentieze videoclipurile din spatele unor piese.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.