Setari Cookie-uri

Richard Gere: Ce este in neregula cu voi, oameni buni?

Richard Gere s-a deghizat in om al strazii si a cersit pe strazile din New York. Reactia trecatorilor?

Cand m-am deghizat in om al strazii… nimeni nu m-a observat. Atunci am simtit cum este sa fii un om fara adapost. Oamenii au trecut pe langa mine si se uitau in dizgratie. Doar o doamna a avut amabilitatea de a imi da ceva de mancare. A fost o experienta incredibila pe care nu o voi uita niciodata.

De multe ori uitam ca suntem binecuvantati. De multe ori uitam cat de norocosi suntem. Cineva ne iubeste. Si daca putem ajuta pe cineva in nevoie, ar trebui sa o facem. Un pachet cu mancare inseamna mult pentru o persoana care nu are nici de unde sa bea apa. Fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume.

La sfarsitul lumii suntem oameni normali… toti suntem la fel. Este mult mai important sa fim frumosi in interior decat sa avem un aspect exterior perfect. Daca ma uit inapoi la viata mea si numar lucrurile care conteaza pentru mine… banii, faima, bunurile materiale nici nu intra in discutie. Nimeni (si nimic) nu ma poate face mai fericit decat sotia mea. Oamenii spun ca ea este batrana acum. Stiu ca are riduri pe piele, dar nu ma intereseaza. O iubesc asa cum este. Ea este MINUNATA pentru mine. M-a facut o persoana mai buna.

Citește și:

Am realizat un lucru: femeia este oglinda barbatului ei.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.