Setari Cookie-uri

Video: Robbie Williams flirteaza cu o fana. Apoi afla ca tanara are 15 ani

Robbie Williams spune un banc cu subinteles unei fane din primele randuri. Cand afla ca tanara are 15 ani, uite ce face.

Robbie Williams a reusit sa fie in atentia tuturor cu acest filmulet, care a devenit viral in doar cateva ore de la postarea pe Youtube.

Artistul este in turneu in lumea intreaga; cea mai recenta oprire a fost la Brisbane, unde a sustinut un concert de zile mari. Inainte de a canta piesa "She's the One", Robbie a decis sa poarte o mica discutie cu o fana din public. El a inceput complimentand-o pentru tinuta pe care o purta:

"Imi place look-ul tau de secretara. Imi aduce aminte de ceva... chiar trebuie sa imi sterg istoricul de pe internet." - a spus el zambind. Apoi, a intrebat-o cati ani are... si a ramas fara cuvinte cand a auzit ca tanara este minora.

"15? Oh, rahat. Esti aici cu mama ta? Va rog sa nu puneti asta pe Youtube. Va fi pe Youtube... sigur... apoi va ajunge in ziare, apoi vom avea toti necazuri."

Citește și:

Cantaretul a reusit sa scape de aceasta situatie neplacuta dandu-i un sfat tinerei: "Eh, ce pot sa iti spun acum? Stai departe de baietii ca mine, Morgan! Sunt niste nesimtiti!"

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.