Setari Cookie-uri

Video: Cand vremea e rea ascultam pe repeat aceasta piesa

O melodie foarte frumoasa, pe care trebuie sa o ascultati si voi.

comunicat de presa:

Toamna nu aduce doar vreme capricioasa, ci si multe vesti frumoase. Prima dintre ele este ca Sore lanseaza single-ul „Cand vremea e rea"...

"Bucuria mea este imposibil de descris pentru ca piesa <<Cand vremea e rea>> vorbeste despre cel mai frumos moment pe care il pot trai. Voi deveni mama in curand si am incercat sa cuprind emotia de liniste si echilibru in versurile piesei si in povestea clipului. Imi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa in studiourile HaHaHa, intr-o seara ploioasa, unde ne-am adunat Serban, Smiley, Theea si cu mine si ne-am lasat inspirati de zambetul pe care il afisam de cateva luni deja. Au fost complicii mei si spun cu mana pe inima ca piesa descrie exact ceea ce simt. In acelasi timp, oricine se poate regasi in piesa <<Cand vremea e rea>>, pentru ca cele mai frumoase clipe in doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasa.", a declarat Sore.

Citește și:

„Cand vremea e rea" este produsa in studiourile HaHaHa Production si este compusa de Serban Cazan, Marius Pop, Theea Miculescu, Smiley si Sore, iar versurile sunt scrise de Sore, Smiley si Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de catre Iulian Moga si a fost filmat intr-un apartament din zona Primaverii.

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.