Setari Cookie-uri

Video: Ce inseamna sa ai voce!

Aceasta tanara reuseste sa calmeze pana si cele mai triste suflete cu vocea ei angelica.

comunicat de presa:

ADDA a avut un 2015 plin! A scos Vin sec alaturi de Shift, a aparut ca si featuring pe Asasin, piesa lui Zhao, a scos si prima ei melodie vesela dedicata logodnicului ei - Azi e ziua ta, iubire si a lansat primul serial musical din Romania, Starile ADDEI, format din 7 mini piese, fiecare cu clipul sau.

Astazi, ADDA lanseaza Lupii – o piesa despre curajul de a-ti urma visele, indiferent de obstacolele intampinate, despre puterea de a continua pe drumul ales.

Am scris piesa asta in cel mai greu moment din cariera mea, un moment in care toata lumea m-a trantit la pamant. M-am descurajat vazand ca anumiti oameni iti sunt aproape doar cand esti bine si uita de tine cand esti jos. M-am intristat sa vad cata ura si judecata exista intre oameni. Piesa asta e de fapt o rugaciune, din versuri reiese ca ciobanul e de fapt, Dumnezeu. Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am inceput sa scriu Lupii, am vrut sa ma las de muzica, dar in timp ce puneam pe hartie "da-mi putere sa mai cant, ca sa nu mai curga lacrimi pe pamant" mi-am dat seama ca nu vreau cu adevarat asta. Mi-am dat seama ca eu scriu muzica pentru oameni, ca sa se regaseasca in stari si sentimente si sa le transmit intr-un fel sau altul ca nu sunt singuri, ca si altii trec prin intamplari similare. Si vreau sa le spun ca orice s-ar intampla, totul o sa fie bine, ca nu trebuie sa renunte la visele lor, indiferent de ce greutati intampina!

Dupa cum v-a obisnuit si pana acum, ADDA a compus versurile dupa ce a fost inspirata de un refren din folclor pe care l-a si folosit, iar piesa este scrisa de catre Liviu Teodorescu, Robert Toma si Ionut Marius Vasilache (Yoghi), producatori ce apar si in videoclip.

Videoclipul poarta semnatura Bogdan Daragiu (regizor & DOP) si este produs de Cristian Puchiu. Povestea e una pe cat de simpla, pea tat de intalnita: lupta dintre bine si rau. Si desi ADDA pare ca iti canta numai piese triste, tot ea vine si iti spune ca binele invinge, fara exceptie! In videoclip lupii sunt reprezentati de catre Georgiana Tudorache si Pyciu, iar oitele sunt reprezentate de catre Dana, Alex si Razvan Doroftei – intruchiparea binelui si frumosului pe pamant.

Citește și:

Pe partea de beauty, ADDA a colaborat cu Alex Ifimov – makeup, Raluca Topescu – hairstyle si a avut-o ca si stilista pe Andra Moga.

Lupii este prima co-productie Baladda Recors (casa de productie muzicala a ADDEI) si Global Records.

Credeti ca ADDA a incheiat pe anul 2015? Noi va spunem ca mai urmeaza muzica! Un mic indiciu va dam chiar acum: starea castigatore in urma campaniei Starile ADDEI este Draga inima. Aceasta urmeaza sa fie lansata curand alaturi de o artista celebra si talentata!

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.