Kudika
19 Noiembrie 2015

3 Sud Est lanseaza single-ul Tic-Tac, o noua piesa cu care spera sa isi cucereasca fanii.

comunicat de presa:

Ati vazut noul videoclip al trupei 3 Sud Est?

Dupa colaborarea inedita cu Inna pentru single-ul "Mai stai", alaturi de un videoclip emotionant, lansate la inceputul anului, trupa 3 Sud Est a pregatit o noua surpriza - single-ul "Tic-Tac".

Ca si in cazul altor piese lansate de catre 3 Sud Est, noul single "Tic-Tac" este o coproductie Cat Music si 1 Artist Music si a fost compus tot de catre Laurentiu Duta si Viorel Sipos.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

"In povestea acestui cantec ar trebui sa ne regasim cu totii. Iubiti-va cat mai mult, timpul trece atat de repede. Tic-Tac, Tic-tac!", declara Laurentiu.

Tot la inceputul anului 2015, mai exact in luna martie, trupa 3 Sud Est a fost desemnata "Artistul anului", iar hitul "Emotii" - "Cea mai buna piesa pop", in cadrul premiilor Radio Romania. In plus, Mihai, Laurentiu si Viorel au sustinut un mega concert pe scena Salii Palatului, unde au sarbatorit ziua femeii, cu o noua formula, cu band live, dansatori si backing vocals.

Hiturile "Emotii", "Liberi", "Mai stai" au fost anul acesta parte din show-urile pe care 3 Sud Est le-a sustinut atat in Romania, cat si in strainatate (din Republica Moldova, in Marea Britanie, pana in Canada).

3 Sud Est lanseaza prima melodie din acest an. Cum ti se pare?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: