Setari Cookie-uri

Andreea Berecleanu: Reteta succesului in viata

Interviu special cu Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu nu mai are nevoie de prezentare. Recent, am stat de vorba cu ea si ne-a povestit despre reteta succesului in viata, despre familie si despre fericire.

1. Cine este Andreea Berecleanu? Ce nu stie lumea despre tine?

Om liber, jurnalist, mama a doi copii, toate lucrurile astea sunt deja cunoscute de public. Iar daca exista si o parte nevazuta, aceea e viata mea fireasca de zi cu zi, cu toate intamplarile ei, ca ale unei persoane obisnuite, fara legatura cu notorietatea. Ma simt cel mai bine in pielea mea, ma comport firesc de cand ma stiu. Si ma stiu dinainte de a deveni persoana publica :).

2. Sunt convinsa ca ai avut posibilitatea sa pleci nu o data, ci de mai multe ori din Romania (corecteaza-ma daca ma insel). Ce te-a determinat sa ramai in tara noastra?

Nici nu-mi aduc aminte daca am avut sau nu ocazia, certitudinea e ca nu am plecat. Imi sunt aici radacinile, parintii, prietenii, copilaria, strazile si parcurile cu amintiri, magazinele vechi transformate in mall-uri, imi este aici si viitorul. Atata timp cat am avut sansa sa calatoresc si sa practic o meserie care nu ma lasa sa ratez niciun moment al istoriei recente a tarii mele, sunt un om multumit. Avem o tara frumoasa, un popor interesant, nu ne plictisim! Eu pot gasi frumusetea si intr-o zi ploioasa si noroioasa.

Citește și:

3. Care este reteta succesului in viata?

Nu stiu si nici nu am citit carti care vand fericirea in pagini de hartie sau prin speakeri care promoveaza programe care te fac fericit. Eu cred ca ne nastem fericiti si ne pierdem entuziasmul pe parcurs. Starea de neliniste ne face sa nu vedem ce e frumos in jurul nostru sau ce e bun. Eu cand deschid ochii dimineata, privesc cerul, imi sarut copiii si barbatul si pregatesc o cafea si micul dejun pentru copii – masa care contine si un suc de mere sau portocale. Stii cat dureaza? Cateva minute! Sunt primele mele minute de fericire dintr-o noua zi.

4. Cum reusesti sa tii aproape de tine oamenii la care tii cu adevarat?

Nu e foarte greu, nu trebuie facut niciun efort. Am renuntat la activitati mai putin importante ca sa petrec timp cu parintii, sa ies cu ei, sa vorbim. Renunt la un film bun sambata seara ca sa fiu impreuna cu prietenii mei dragi. Nu sunt renuntari propriu-zise, chiar daca asa par, sunt alegeri.

Citește și:

5. Ce reprezinta pentru tine Campania Mousse si suc 100% - aici sunt vitaminele istete?

O noua abordare educationala in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa. Este una dintre cele mai frumoase campanii la care particip si care mi se potriveste. Sustin fara nicio ezitare sucurile 100%, indiferent de fructul ales. Atat parintii cat si copiii trebuie sa se obisnuiasca si cu alte gusturi in afara clasicului suc de portocale. Merele, rodia sau mousse-urile din fructe, pot fi si ele o optiune.

6. Ai schimbat ceva in stilul tau de viata de cand esti ambasador al acestei campanii?

Cred ca am inceput sa beau mai multe lichide! :) Daca pana acum, hidratarea nu era punctul meu forte, odata cu aceasta campanie am gasit o metoda mai placuta prin care pot sa aduc organismului atat hidratare, cat si vitamine. De exemplu, dimineata beau un suc de portocale sau de mere, iar pentru gustari aleg un mousse de mere si morcovi.

Citește și:

7. Care crezi ca este secretul unei relatii de cuplu fericite?

Comunicarea, viata impreuna traita cu incredere si respect, stiinta de a trece cu delicatete peste situatiile mai neplacute.

8. Ai invatat ceva interesant cu privire la sucuri 100% si mousse-uri de cand esti implicata in campanie?

Desigur. In primul rand sucurile 100% si mousse-urile sunt surse valoroase de vitamine, minerale si fibre - elemente esentiale pentru buna functionare a organismului. Ele nu contin aditivi artificiali, zahar, indulcitori, coloranti, conservanti sau alte substante pentru a imbunatati gustul, culoarea sau textura, intrucat acest lucru este interzis de legislatia UE. Si cel mai important, am aflat ca un pahar de suc pe zi este o forma simpla de a oferi organismului nutrientii de care are nevoie. De asemenea, este de remarcat faptul ca vitaminele, mineralele si alte elemente nutritive continute in sucurile 100% sunt usor de absorbit de catre organismul copiilor si adultilor. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, ar trebui sa consumam zilnic minim de 400 g de fructe si legume, in 5 portii. Un pahar de suc 100% poate fi una dintre cele 5 portii de fructe si legume recomandate de expertii in nutritie. Asa ca am inceput sa fac acest lucru si am dat acest exemplu si familiei mele. Pot spune ca acesta este secretul unei vieti sanatoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.