Setari Cookie-uri

Video: Cauta ce ai nevoie in lumea larga, dar regaseste-ti inima acasa

O melodie traditionala, perfecta pentru sarbatori.

comunicat de presa:

“Acasa la noi” este piesa care deschide sezonul sarbatorilor de iarna. Cel mai recent single al Elenei Gheorghe continua traditia artistei de a lansa in fiecare decembrie o piesa dedicata celei mai frumoase luni din an.

“E prima data cand m-am implicat direct in creatia versurilor unei piese pe care o interpretez. Impreuna cu Adi Cristescu si Nasty, am pus in #acasalanoi toate gandurile mele catre cei dragi, catre oamenii care imi sunt mereu alaturi si am impartasit tot ce simt la sfarsitul unui an plin de provocari si de incercari pentru noi toti; acasa e acolo unde ne este inima si, oricate cautari am face in lumea larga, stiu sigur ca raspunsurile si iubirea sunt mereu acasa, langa oamenii nostri”, spune artista.

“Poezia #acasalanoi este inspirata din emotia nerabdarii pe care o simt din plin atunci cand sunt departe de familia mea; este inspirata de toata bucuria, melancolia, duiosia care ma incearca pe drumul spre casa. Este o poezie scrisa si cu gandul la toti cei care sunt departe de ai lor un an intreg, le inteleg din suflet dorul care-i incearca in zilele, orele in care se intorc in tara; este despre toate drumurile noastre si increderea in linistea si pacea de <Acasa la noi>”, continua Elena.

Citește și:

Emotia piesei este completata de o poveste vizuala foarte simpla, semnata de regizorul Florin Botea, filmata intr-o zi frumoasa de noiembrie, cu o lumina care invinge ceata si un soare care incalzeste bruma.

“Am cantat in fata camerei asa cum vorbesc celor din sufletul meu, din toata inima, cu sinceritate si cu increderea ca vom avea sarbatori frumoase, acasa, in liniste”, povesteste Elena.

“Acasa la noi” este o noua colaborare a Elenei cu producatorul muzical si compozitorul Adi Cristescu si este inregistrata in studioul Nani Records.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.