Setari Cookie-uri

Video: Cum canta Adele LIVE piesa dupa care toata lumea este innebunita?

Acum ai ocazia sa o asculti pe Adele cantand live cea mai populara melodie a momentului.

Melodia Hello este probabil una dintre cee mai frumoase piese ale lui Adele. Dupa cinci ani de pauza, cantareata a revenit pe piata muzicala, hotarata sa doboare recorduri - dupa single-ul lansat in urma cu putin timp, artista si-a surprins fanii si cu un album nou si primul turneu din cariera sa.

Recent, Adele a fost prezenta in emisiunea lui Jimmy Fallon, unde a cantat live. Mie imi place mult mai mult aceasta varianta :)

Noul album al cantaretei britanice Adele, intitulat "25", a devenit cel mai bine vandut disc din Marea Britanie, in prima saptamana de la lansare, depasind recordul detinut pana in prezent de trupa Oasis, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Cel de-al treilea album al cantaretei, intitulat "25", a depasit recordul intregistrat de trupa Oasis in 1997, cand discul sau "Be Here Now" a fost vandut in 696.000 de exemplare doar intr-o saptamana de la lansarea pe piata britanica. Albumul cantaretei in varsta de 27 de ani a fost vandut in 800.307 copii in doar o saptamana de la lansarea sa, in Marea Britanie, pe 20 noiembrie, a anuntat vineri Official Charts Company.

Citește și:

Totodata, "25" a devenit si cel mai descarcat album muzical din Marea Britanie. Versiunea digitala a acestuia a fost descarcata de 252.423 de ori in prima saptamana de la lansarea sa. Noul album al cantaretei britanice Adele a stabilit un record si in SUA. Acesta s-a vandut in 2,43 milioane de copii in Statele Unite, in doar patru zile dupa lansarea sa, a anuntat compania Nielsen Music, citata de Reuters.

Totodata, Adele a anuntat joi ca va sustine, in 2016, un turneu european, primul din ultimii patru ani. Turneul va incepe pe 29 februarie, la Belfast, si se va incheia, pe 13 iunie, la Antwerp. In cadrul turneului, Adele va sustine concerte si in Dublin, Manchester, Londra, Glasgow, Birmingham, Stockholm, Oslo, Copenhaga, Herning, Berlin, Hamburg, Köln, Zurich, Lisabona, Barcelona, Verona, Amsterdam si Paris, potrivit site-ului cantaretei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.