Setari Cookie-uri

Imagini noi cu Printesa Charlotte au fost facute publice

Fotografii ale printesei Charlotte, in varsta de sase luni, publicate de casa regala britanica

Doua fotografii ale printesei Charlotte, in varsta de sase luni, care au fost realizate de mama sa, ducesa Catherine, au fost publicate duminica de biroul de presa al Palatului Kensington, resedinta oficiala a ducelui si ducesei de Cambridge, potrivit Mediafax.

Printesa Charlotte, care nu a mai fost vazuta in public de la botezul sau, in luna iulie, este imbracata intr-o rochie inflorata cu guler alb, peste care poarta o jacheta tricotata de culoare roz. Intreaga tinuta ii scoate in evidenta ochii albastri, informeaza dailymail.co.uk.

Cele doua fotografii au fost facute publice de printul William si sotia sa, ducesa Catherine, in semn de multumire pentru poporul britanic si pentru presa care le-au permis celor doi copii ai lor, printul George si printesa Charlotte, sa creasca departe de lumina reflectoarelor.

"Ducele si Ducesa de Cambridge sunt incantati sa distribuie doua noi fotografii ale Printesei Charlotte", au anuntat, duminica, reprezentantii Kensington Palace.

Citește și:

Acestia au precizat ca fotografiile au fost realizate de ducesa Catherine, in prima parte a lunii noiembrie, in resedinta familiei sale din Norfolk.

De asemenea, potrivit reprezentatilor Kensington Palace, printul William si sotia sa, ducesa Catherine, continua sa primeasca mesaje de felicitare pentru printesa Charlotte din lumea intreaga si spera ca noile fotografii cu aceasta vor starni entuziasmul tuturor oamenilor.

Pe de alta parte, reprezentantii cuplului regal britanic au declarat pentru Mail Online ca ducele si ducesa de Cambridge sunt foarte recunoscatori pentru sustinerea pe care au primit-o din partea presei in ceea ce ii priveste pe printul George si printesa Charlotte si intentioneaza sa procedeze in continuare in aceeasi maniera, respectiv sa distribuie din cand in cand fotografii cu cei doi copii ai lor.

Citește și:

Printul George, fiul ducelui si ducesei de Cambridge, a implinit varsta de 2 ani pe 22 iulie. Acesta ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau - printul Charles si tatal sau - printul William.

Printesa Charlotte, surioara printului George, s-a nascut pe 2 mai si a aparut pana in prezent doar de doua ori in public - imediat dupa nastere, alaturi de mama sa, cand au parasit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, si la botezul sau, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.
In luna august, familia regala britanica s-a plans de faptul ca printul George a fost hartuit de paparazzi.

Hartuirea printului George de catre paparazzi a crescut in ultimele luni si tacticile acestora devin tot mai periculoase, a anuntat la momentul respectiv Palatul Kensington.

Citește și:

Avertismentul parintilor printului George a venit in contextul in care printul William si sotia sa, ducesa Catherine, incearca sa previna publicarea unor fotografii neautorizate ale micutului in varsta de doi ani.

sursa foto interior si prima pagina: Twitter

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.