Setari Cookie-uri

Cum se va numi baietelul lui Kim Kardashian?

Kim Kardashian a nascut un baietel; mama si fiul se simt bine.

Starleta americana Kim Kardashian si rapperul Kanye West au devenit parinti pentru a doua oara, sambata, iar, intr-o declaratie transmisa presei, se arata ca atat mama, cat si fiul se simt bine, informeaza nme.com, potrivit Mediafax.

"Kim Kardashian West si Kanye West i-au spus bun venit pe lume fiului lor, in aceasta dimineata. Mama si copilul se simt bine", se arata in declaratia data publicitatii.

Cateva minute mai tarziu, Kardashian a publicat pe contul sau de Instagram mesajul "Este aici!".

In ceea ce priveste numele pe care il va purta noul membru al familiei West, cei doi nu au luat inca o hotarare, insa in presa s-a vehiculat ca micutul se va numi Robert (precum tatal natural al lui Kim). Kim Kardashian a declarat in urma cu cateva saptamani: "Nu-mi place South (Sud)... North (Nord, numele fetitei cuplului, n.r.) va fi intotdeauna mai bun... Ea are o directie mai buna".

Citește și:

Kim Kardashian, protagonista a show-ului TV "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat recent de Forbes.

Starleta americana are o relatie cu Kanye West din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta.

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.