Setari Cookie-uri

Top 10 CEI MAI RAVNITI burlaci din lume

Nu doar ca este cel mai dorit barbat din lume. Mai este si print.

Printul Harry al Marii Britanii a fost desemnat cel mai ravnit burlac din lume si a preluat acest titlu de la starul hollywoodian George Clooney, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

George Clooney a detinut titlul de cel mai ravnit burlac din lume timp de trei ani consecutivi, intr-un sondaj realizat anual de Crown Clinic din Manchester.

Starul hollywoodian nu a mai fost inclus in sondajul din acest an, deoarece s-a casatorit, in septembrie 2014, cu avocata britanica Amal Alamuddin.

Printul Harry, in varsta de 31 de ani, a ocupat primul loc, depasindu-i pe Zayn Malik, fost membru, in varsta de 22 de ani, al grupului One Direction, clasat pe pozitia a doua, si pe actorul Leonardo DiCaprio, in varsta de 41 de ani, clasat pe locul al treilea.

Pe locul al patrulea se afla cantaretul Ed Sheeran, in varsta de 24 de ani, unul dintre muzicienii cu cele mai mari vanzari de discuri din lume.

Citește și:

Jack Dorsey, fondatorul Twitter, in varsta de 38 de ani, cu o avere estimata la 1,5 miliarde de lire sterline, ocupa locul al cincilea.

Pe locul al saselea se afla actorul american Jake Gyllenhaal, in varsta de 34 de ani, care, de-a lungul anilor, a avut relatii cu o serie de artiste celebre, precum Kirsten Dunst, Reese Witherspoon si Taylor Swift.

Locul al saptelea i-a revenit actorului Michael Fassbender, care, la varsta de 34 de ani, are mari sanse de a primi o nominalizare la Oscar pentru rolul interpretat in filmul biografic "Steve Jobs".

Actorul britanic Henry Cavill, in varsta de 32 de ani, starul noilor filme din franciza "Superman", se afla pe locul al optulea.

Harry Styles, un alt membru al grupului One Direction, in varsta de 21 de ani, ocupa pozitia a noua.
Locul al zecelea i-a revenit actorului american James Franco, in varsta de 37 de ani, nominalizat la Oscar pentru rolul interpretat in filmul "127 de ore/ 127 Hours".

Citește și:

Topul a fost alcatuit pe baza raspunsurilor oferite de un esantion de 1.000 de cliente ale Crown Clinic din Manchester, cel mai mare centru de transplant de par din Marea Britanie.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.