Setari Cookie-uri

Rochia castigatoarei Miss World 2015 a fost creata de O ROMANCA

Castigatoarea Miss World 2015 a purtat o rochie creata de o romanca.

Mireia Lalaguna Royo, reprezentanta Spaniei, a castigat titlul Miss World 2015, in finala acestui renumit concurs de frumusete, care a avut loc sambata seara, la The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya, China, potrivit telegraph.co.uk, informeaza Mediafax.

Mireia Lalaguna Royo, un model profesionist in varsta de 23 de ani din Barcelona si care are studii in domeniul farmacologiei, a castigat acest concurs de frumusete, fiind pentru prima data cand Spania obtine titlul de Miss World, in istoria competitiei.

"Doar pentru ca sunt frumoasa la exterior, nu inseamna ca nu sunt frumoasa si la interior", a declarat Mireia Lalaguna, dupa incoronarea sa ca Miss World 2015.

Rochia creata de frumoasa Mireia a fost creata de Tina Olari, un designer din Bistrita.

La Miss World 2015 au participat 114 tinere din intreaga lume, Romania fiind reprezentata de Natalia Ioana Onet, in varsta de 26 de ani, care nu a reusit sa se califice in topul 20 al finalistelor.

Citește și:

In clasamentul final al Miss World 2015, locul a doilea a fost ocupat de reprezentanta Rusiei, Sofia Nikitchuk, iar locul al treilea a revenit reprezentantei Indoneziei, Maria Harfanti.

Pe urmatoarele doua locuri in clasament s-au situat Valerie Abou Chacra, reprezentanta Libanului, si Sanneta Myrie din Jamaica.

Pe de alta parte, competitia din acest an a fost marcata si de controverse, dupa ce reprezentanta Canadei, Anastasia Lin, originara din China, nu a primit viza de intrare pe teritoriul acestei tari pentru a participa la Miss World 2015, dupa ce a vorbit despre nerespectarea drepturilor omului in acest stat.

Editia din acest an a marcat si o premiera in istoria acestei competitii. Astfel, presedinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarand ca isi doreste ca Miss World sa se diferentieze de alte evenimente de profil, punand un mai mare pret pe inteligenta si personalitatea candidatelor decat pe frumusetea lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.