Setari Cookie-uri

Adela Popescu este INSARCINATA

Adela Popescu si Radu Valcan vor fi parinti. Surpriza a fost dezvaluita pe blogurile lor in cel mai frumos mod posibil.

comunicat de presa:

Adela Popescu si Radu Valcan au facut familiilor cel mai frumos cadou de Craciun: i-au anuntat ca vor avea un copil, ca vor fi parinti. Adela a dezvaluit pe blogul ei, www.adelapopescu.eu ca momentul in care a venit Mos Craciun anul acesta a fost unul magic.

“Tipete, rasete si lacrimi in lant, menite sa ne reaminteasca cat de norocosi suntem si noi, dar si minunea care se va naste inconjurata de atata iubire! Vom fi parinti, dragii nostri, si ne-am dorit sa impartasim cu voi vestea asta in perioada Craciunului, ultimul "in doi", povesteste Adela.

Momentul in care au dat vestea a fost foarte bine pus la punct, iar surpriza a venit chiar atunci cand toata lumea era stransa in jurul bradului de Craciun: “A venit un colet cu vestea. O fotografie cu ecografia pusa intr-o cutie metalica cu Mos Craciun, reni, zapada, stelute, cadouri, a ajuns la Radu. El a desfacut-o si a dat-o din mana in mana tuturor pe rand. Nu puteti sa va imaginati cum a fost!”, adauga Adela Popescu pe blogul ei, www.adelapopescu.eu.

Citește și:

Viitorul tatic este extrem de fericit si foarte grijuliu cu sotia lui: “Cuvintele sunt prea putine pentru a descrie starea mea din acest moment. Inca din prima zi in care am aflat ca vom fi parinti, viata mea a capatat o cu totul alta forma. Sunt fericit, emotionat, implinit”, marturiseste Radu Valcan pe blogul lui, http://www.raduvalcan.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.