Setari Cookie-uri

Povestea incredibila de dragoste dintre Celine Dion si sotul sau

A murit sotul lui Celine Dion. Povestea lor de dragoste este o lectie pentru noi toti.

René Angélil, sotul cantaretei Céline Dion, a murit, joi dimineata, la varsta de 73 de ani, au confirmat reprezentantii acestuia, pentru revista People, informeaza Mediafax.

René Angélil a decedat in resedinta sa din Las Vegas, "dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul", au declarat reprezentantii acestuia.

Familia lui René Angélil a solicitat sa ii fie respectata intimitatea in aceste momente dificile.

René Angélil a fost operat de o tumoare canceroasa in zona gatului, in decembrie 2013. El a murit din cauza acestui tip de cancer, in timp ce se afla in casa sa, fiind totodata sub supravegherea unui medic.
In august 2015, Céline Dion a dezvaluit intr-un interviu faptul ca sotul ei, René Angélil, doreste sa isi petreaca ultimele clipe din viata alaturi de ea si sa moara in bratele sale.

Citește și:

Céline Dion a spus ca este foarte determinata sa ramana puternica, pentru a fi alaturi de René pana la capat. "Poti sa ai genunchii care iti tremura la final, dar, atunci cand cineva pe care il iubesti se imbolnaveste si are nevoie de ajutor, nu e timpul sa plangi. Dupa aceea, desigur. Dar nu inca", a adaugat cantareata la momentul respectiv.

"Uneori, vrea sa merg alaturi de el intr-un loc diferit. Il intreb: «Iti e frica? Te inteleg. Vorbeste-mi despre asta». Iar René imi raspunde: «Vreau sa mor in bratele tale». Eu ii spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri in bratele mele»", a continuat artista canadiana.

Céline Dion s-a tinut departe de atentia presei in ultimii ani, concentrandu-se pe ingrijirea sotului si managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gatului. Céline Dion si-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas, in 2014, pentru a fi alaturi de sotul ei, care trecea in acel moment printr-o etapa foarte dificila a terapiei. Dar, dupa ce a fost incurajata de René Angélil sa revina pe scena, diva nord-americana si-a reluat, anul trecut, acea serie de concerte.

Citește și:

Céline Dion si René Angélil, care a fost si managerul si mentorul cantaretei, s-au casatorit in 1994. Ei au avut impreuna trei copii - René Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de cinci ani.

René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relatie anterioara, respectiv pe Anne-Marie, Patrick si Jean-Pierre, care in prezent sunt adulti.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.