comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Ilinca Vandici, vedeta Kanal D, a fost invitata speciala a noului episod din serialul online “Mademoiselle Coco” si alaturi de Anca Alungulesei, expert in nutritie, a invatat sa gateasca un delicios desert raw-vegan pe care l-a botezat apoi dupa numele sau, Ily.

“Un desert spectaculos, pentru momentele dragi din viata noastra, pentru clipele cand vrei sa te rasfeti sau sa-i rasfeti pe cei din jur” – astfel a prezentat Anca Alungulesei desertul raw-vegan care a reprezentat provocarea culinara adresata Ilincai Vandici.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

“Eu sunt o pofticioasa, recunosc! Imi plac foarte mult deserturile!”, a marturisit Ilinca, care a primit cu incantare propunerea de a gati alaturi de Anca Alungulesei un desert raw vegan sanatos si gustos: o prajitura cu trei straturi din crema de caramel, ciocolata si mango sau fructe de padure.

“Ador ciocolata, mai ales daca vorbim despre varianta sanatoasa si fara multe calorii!”, a spus Ilinca Vandici. Dupa ce toate ingredientele au trecut proba degustarii, vedeta Kanal D a decis sa se apuce imediat de treaba: “Daca toate acestea vor mai fi mult timp in fata mea, o sa le mananc si apoi nu mai avem din ce gati!”, a adaugat Ilinca.

Desi a recunoscut ca gateste deserturi destul de rar si ca invitatia de a fi special guest in serialul

“Mademoiselle Coco” a fost o provocare, Ilinca Vandici s-a descurcat foarte bine, iar rezultatul obtinut a facut-o sa aplaude de bucurie: “In 10 minute am facut un desert care arata extraordinar, este si foarte gustos si foarte sanatos!”.

Si pentru ca desertul pe care l-a preparat i-a inspirat multa dragoste, Ilinca Vandici a hotarat sa-l numeasca Ily – initialele de la I Love You, dar si primele trei litere ale numelui sau.

10 motive stiintifice care te vor convinge sa introduci mai multe alimente crude in alimentatia zilnica
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: