comunicat de presa

Reteta pentru cel mai bun sushi raw vegan

Ilinca Vandici, vedeta Kanal D, a fost invitata speciala a noului episod din serialul online “Mademoiselle Coco” si alaturi de Anca Alungulesei, expert in nutritie, a invatat sa gateasca un delicios desert raw-vegan pe care l-a botezat apoi dupa numele sau, Ily.

“Un desert spectaculos, pentru momentele dragi din viata noastra, pentru clipele cand vrei sa te rasfeti sau sa-i rasfeti pe cei din jur” – astfel a prezentat Anca Alungulesei desertul raw-vegan care a reprezentat provocarea culinara adresata Ilincai Vandici.

“Eu sunt o pofticioasa, recunosc! Imi plac foarte mult deserturile!”, a marturisit Ilinca, care a primit cu incantare propunerea de a gati alaturi de Anca Alungulesei un desert raw vegan sanatos si gustos: o prajitura cu trei straturi din crema de caramel, ciocolata si mango sau fructe de padure.

“Ador ciocolata, mai ales daca vorbim despre varianta sanatoasa si fara multe calorii!”, a spus Ilinca Vandici. Dupa ce toate ingredientele au trecut proba degustarii, vedeta Kanal D a decis sa se apuce imediat de treaba: “Daca toate acestea vor mai fi mult timp in fata mea, o sa le mananc si apoi nu mai avem din ce gati!”, a adaugat Ilinca.

Desi a recunoscut ca gateste deserturi destul de rar si ca invitatia de a fi special guest in serialul

“Mademoiselle Coco” a fost o provocare, Ilinca Vandici s-a descurcat foarte bine, iar rezultatul obtinut a facut-o sa aplaude de bucurie: “In 10 minute am facut un desert care arata extraordinar, este si foarte gustos si foarte sanatos!”.

Si pentru ca desertul pe care l-a preparat i-a inspirat multa dragoste, Ilinca Vandici a hotarat sa-l numeasca Ily – initialele de la I Love You, dar si primele trei litere ale numelui sau.

Cum sa tii post raw vegan in Saptamana Patimilor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: