Setari Cookie-uri

Mariah Carey se casatoreste cu un magnat. Cum arata viitorul sot al vedetei?

Mariah Carey se recasatoreste. Iata cum arata barbatul miliardar care i-a furat inima.

Cantareata americana Mariah Carey, in varsta de 45 de ani, s-a logodit cu iubitul ei, magnatul australian James Packer, informeaza site-ul revistei People.com, potrivit Mediafax.

Mogulul media James Packer, in varsta de 48 de ani, a cerut-o in casatorie pe vedeta americana, la New York, joi seara.

Cei doi s-au cunoscut la premiera filmului "Hercules", in 2014, a dezvaluit celebra cantareata, intr-un interviu pe care l-a acordat anul trecut.

Mariah Carey si James Packer au aparut pentru prima data impreuna in public in septembrie 2015, la premiera de la New York a filmului "Internul/ The Intern". Anterior, cei doi au fost fotografiati in iunie, in timpul unei vacante private pe care au petrecut-o in Italia.

Cantareata si iubitul ei au petrecut sarbatorile de iarna impreuna, in celebra statiune Aspen din statul Colorado, alaturi de cei doi copii ai artistei, gemenii Monroe si Moroccan.

Citește și:

Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Mariah Carey, care a fost casatorita cu mogulul din industria muzicii Tommy Mottola si cu rapperul si prezentatorul de televiziune Nick Cannon.

Surse apropiate celor doi sustin ca Packer si-a dorit sa o intalneasca pe Mariah Carey inca de la divortul acesteia de rapperul Nick Cannon, in 2014. Pentru o scurta perioada, la inceputul acestui an, s-a scris in presa mondena ca artista in varsta de 45 de ani ar avea o legatura cu Brett Ratner, prieten al miliardarului James Packer, insa Carey a negat zvonurile, declarand ca producatorul de film ii este doar un bun amic.

Printre fostele iubite ale magnatului James Packer se numara prezentatoarea postului de televiziune CNBC Tania Bryer, actrita Joan Severance si cantareata australiana Deni Hines. Packer a fost casatorit cu fotomodelele Jodhi Meares si Erica Baxter, cu aceasta din urma, de care a divortat in 2013, avand trei copii.

Citește și:

Packer detine controlul asupra grupului media Consolidated Press Holdings Limited si a ocupat locul al patrulea in topul celor mai bogati oameni de afaceri australieni pe 2015, potrivit publicatiei Forbes Asia.
Mariah Carey si-a lansat cariera in 1990, sub indrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost si sot timp de patru ani, fiind recunoscuta pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 13 albume de studio si a jucat in mai multe filme.

Dupa o perioada de zvonuri si informatii contradictorii, Mariah Carey si rapperul Nick Cannon au anuntat, in august 2014, ca s-au separat cu cateva luni inainte. Cannon a depus actele de divort in mod oficial in decembrie 2014. Cei doi s-au casatorit in 2008, iar gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in aprilie 2011.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.