Setari Cookie-uri

Keanu Reeves: Nu uita ca nu esti nemuritor! Traieste, iubeste, iarta!

Fiecare lupta din viata ta te-a transformat in persoana care esti astazi. Fii recunoscator pentru vremurile grele; ele te pot face mai puternic.

Mama prietenului meu a mancat sanatos toata viata ei. Nu a consumat niciodata alcool sau orice alt produs alimentar "rau", a facut exercitii in fiecare zi, a fost foarte activa, a luat toate suplimentele recomandate de medicul ei, nu a stat la soare fara protectie solara, iar atunci cand a facut-o a fost doar pentru perioade de timp foarte scurte... a vrut sa fie sanatoasa, asa ca a facut tot posibilul sa se protejeze.

Acum are 76 de ani si are cancer de piele, cancer de maduva osoasa si osteoporoza extrema.

Tatal prietenului meu mananca slanina cu slanina, unt cu unt, grasime cu grasime, niciodata nu a facut exercitii fizice, a fost ars de soare in fiecare vara... el a vrut, practic, sa isi traiasca viata asa cum vrea si nu cum ii spun altii. Are 81 de ani, iar medicii spun ca starea lui de sanatate este precum cea a unui tanar.

Oameni, nu va puteti ascunde de otrava voastra. Este acolo si va va gasi.... asa ca ascultati cuvintele mamei prietenului meu (care, din fericire, inca este in viata):

Citește și:

"Daca as fi stiut ca viata mea se va termina in acest fel, as fi trait-o in cea mai mare parte bucurandu-ma de toate lucrurile interzise."

Nici unul dintre noi nu pleaca de aici in viata, asa ca va rog sa va ganditi. Mancati ce va place. Umblati prin soare. Sariti in valurile marii. Spuneti adevarul din inima voastra. Fiti prostuti. Fiti buni. Fiti copii. Faceti lucruri ciudate. Iubiti. Iertati. Bucurati-va de viata. Nu este timp pentru nimic altceva.

foto prima pagina Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.