Setari Cookie-uri

Matteo: aventuri cu pirati si elefanti la 33 grade in fascinanta Thailanda

Matteo povesteste despre vacanta din Thailanda. Cum a fost in paradis?

comunicat de presa:

Matteo s-a intors de curand din vacanta de 10 zile petrecuta in calduroasa Thailanda, unde s-a distrat si relaxat alaturi de iubita lui si cativa prieteni. Cantaretul marturiseste ca a fost foarte impresionat de noua sa experienta asiatica si ca, de la templele, orasele ultraaglomerate, oameni si pana la peisaje si bucatarie, Thailanda i se pare fascinanta. Artistul a imbinat vizitarea obiectivelor turistice cu distractiile sale favorite. Iar in topul acestora s-a aflat ”inotatul la ora 6 dimineata!”

Insula Piratilor a fost unul dintre locurile pe care Matteo le-a gasit fascinante in experienta sa thailandeza: ”Am intrat printr-o pestera serpuita si intunecata, care la capat avea aceasta insula. Era o plaja mica, inconjurata de un munte si singura cale de acces era acel tunel intunecat. In timp ce stateam acolo, ma gandeam: Cred ca as putea sa locuiesc aici...daca as avea o barca, undita si internet la viteza buna :))!”,marturiseste Matteo.

Citește și:

Cantaretul recunoaste insa ca momentele cand a avut ocazia sa exploreze Thailanda subacvatica l-au facut sa traiasca emotii foarte intense: ”Am mai zis-o si sustin in continuare: mi-as fi dorit sa am branhii! E fascinant ce vezi sub apa. Mi-a placut tot ce am vazut acolo. Absolut tot!”

Pentru un fan noodles si mancare picanta cum este Matteo, bucataria thailandeza a fost tot ceea ce si-a dorit si poate un pic mai mult: ”Mie-mi place mult mancarea picanta si acolo am gasit-o ... ba chiar un pic mai picanta decat ma asteptam. Practic mi-am gasit nasul!”,spune Matteo.

O experienta cu totul noua pentru cantaret a fost si plimbarea pe elefant: ”Mi-a fost foarte frica la inceput pentru ca inaltimea era destul de mare. Pe langa asta, nici nu mai vazusem in viata mea un elefant!”

Cat priveste lucrurile pe care si le-ar fi putut achizitiona din Thailanda, Matteo spune ca si-a cumparat doar ”odihna si ani de viata! M-am odihnit si m-am relaxat cat de mult am putut, pentru ca am stiut ca ma intorc in tara, unde ma asteapta o perioada cu multe lansari de piese de la Mattman Music”.

Citește și:

Perioada petrecuta in Thailanda s-a dovedit foarte rodnica si din punct de vedere muzical: ”M-am simtit atat de bine acolo ca efectiv nu-mi mai vine sa ma bag la somn! Si asa, intr-o noapte, mi-a venit ideea sa fac o piesa care se va chema Insomnie”, spune Matteo.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.